۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان اصفهان تولید شد
کد خبر: 1025442
لینک کوتاه: https://www.Javann.ir/004IlO
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
مدیرکل امور عشایر استان اصفهان:
مختار اسفندیاری گفت: عشایر اصفهان با رضایت خاطر راهی قشلاق شدند و بیش از ۱۲ هزار تن گوشت قرمز راهی بازار اصفهان کردند.

به گزارش سعید عرفان منش خبرنگار جوان انلاین از اصفهان، مدیرکل امور عشایر استان اصفهان با اشاره به تولید ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان اصفهان اظهار داشت: هرگونه ادعا درباره کسادی اقتصاد عشایر به ویژه در زمینه تولید گوشت قرمز که در روزهای اخیر مطرح شده را رد می‌کنم چراکه عشایر قشقایی و بختیاری از خدمت رسانی در طول مدت ییلاق خود در استان اصفهان رضایت کامل داشتند.

وی افزود: آبرسانی، سوخت رسانی و بازگشایی جاده‌ها موقع کوچ عشایر به نحو مطلوب انجام شد و تسهیلات بانکی به اعتبار ۱۷ میلیارد تومان نیز در اختیار عشایر استان اصفهان قرار گرفت.

مدیرکل امور عشایر استان اصفهان تاکید کرد: ۳۵ هزار رأس پرواربندی در شهرستان‌های عشایر خیز اصفهان مانند سمیرم، فریدونشهر، چادگان، دامنه، شهرضا، دهاقان و جرقویه انجام شد.

وی با اشاره به اینکه با توجه به افزایش قیمت گوشت، برخی عشایر انتظار دارند که قیمت دام زنده نیز افزایش پیدا کند، بیان داشت: ۹۵ درصد عشایر با رضایت کامل در زمینه تولیدات اقتصادی خود و فروش مناسب آنها از استان اصفهان خارج و راهی قشلاق در استان‌های بوشهر و خوزستان شدند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
عناوین پیشنهادی
آخرین اخبار