
به گزارش «جوان آنلاین»،11 شهریورماه سال جاری مهندس جوانی با حضور در کلانتری 145 ونک اعلام داشت: صبح امروز پس از رفتن به محل کارم، خودروی شخصی پرایدم را در خیابان شیراز شمالی پارک و در ظهر هنگام بازگشت به محل پارک خودرو متوجه شکسته شدن شیشه سمت راننده شدم. در بررسی بیشتر دیدم که سارق یا سارقان اقدام به سرقت کیف شخصیام که حاوی یک دستگاه لپ تاپ، گذرنامه، کارت پایان خدمت، کارت ملی، کارت عابر بانک، دسته چک بانکی، 7 فقره چک صادر شده در وجه حامل 2 میلیون تومان پول نقد (در قالب تراول چک) بوده از داخل صندوق عقب خودرو کردهاند.
با تشکیل پرونده مقدماتی در کلانتری 145 و بررسیهای انجام شده از سوی مأموران کلانتری، در تاریخ
13 شهریورماه بار دیگر مالباخته به کلانتری 145 مراجعه و این بار گفت: سارق با به دست آوردن شماره تلفن همراه من از داخل مدارک داخل کیف به سرقت رفته، با من تماس گرفته و اعلام کرد که در صورت پرداخت مبلغ 5 میلیون تومان حاضر به تحویل دادن مدارک شخصیام است.
با توجه به اظهارات مالباخته، به دستور دادیار شعبه چهارم دادسرای ناحیه 3 تهران، پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی قرار گرفت.
در ادامه رسیدگی، کارآگاهان متوجه شدند که سارق با بهدست آوردن رمز کارت عابر بانک که به گفته مالباخته بر روی کارت عابر بانک نوشته شده بود، اقدام به برداشت تمامی پول داخل عابر بانک به مبلغ یک میلیون و 500 هزار تومان کرده است. با شناسایی شعبه بانک محل پرداخت پول، کارآگاهان با بررسی فیلم دوربینهای مداربسته داخل بانک و با همکاری کارمند بانک که به علت آثار چاقوی موجود بر روی دست سارق، وی را به خاطر داشت موفق به بهدست آوردن تصویری از سارق میشوند.
در ادامه رسیدگی، مالباخته که هرگونه تماس از سوی سارق را به کارآگاهان اطلاع میداد، در مهرماه با مراجعه به پایگاه سوم به کارآگاهان عنوان داشت که سارق برای تحویل دادن مدارک با او قرار ملاقات گذاشته است. بلافاصله تیمی ویژه از کارآگاهان برای دستگیری متهم آماده شدند.
بر پایه این گزارش، 13 مهرماه سارق با مالباخته تماس گرفته و با وی قرار ملاقات گذاشت. با شناسایی دقیق محل ملاقات سارق و مالباخته، اقدامات پلیسی لازم انجام، نهایتاً راکب یک دستگاه موتوسیکلت هوندا 125 آلبالویی رنگ در ساعت 17 به طور ناگهانی به مالباخته نزدیک و با زدن اسپری گاز اشکآور به صورت وی، اقدام به سرقت کیف همراه وی کرد که با هوشیاری کارآگاهان و تعقیب و گریز انجام گرفته، متهم دستگیر و به پایگاه سوم پلیس آگاهی فرستاده شد.
با انتقال متهم به پلیس آگاهی، هویت وی به نام «علیرضا» مشخص، وی با اعتراف به سرقت کیف مالباخته به کارآگاهان گفت: پس از سرقت و بررسی محتویات داخل کیف که حاوی تمامی مدارک شناسایی و مقادیری پول نقد بود، ابتدا با پیدا کردن رمز عابر بانک داخل کیف تمامی وجه نقد داخل آن را برداشته و با قسمتی از آن دو گوشی تلفن همراه به ارزش هرکدام 400 هزار تومان خریداری کرده و مابقی پول را نیز صرف خرید موادمخدر کردم. پس از مدتی با توجه به آنکه تمامی اوراق هویتی مالباخته از قبیل گذرنامه، کارت ملی، کارت شناسایی و. . . در اختیارم بود تصمیم گرفتم تا در قبال بازگرداندن مدارک مالباخته، از وی درخواست پول کنم که به همین علت با وی قرار ملاقات گذاشتم.
در بررسی سوابق متهم از بانک اطلاعات مجرمان سابقهدار مشخص شد که متهم دارای یک فقره سابقه دستگیری و زندان در سال 86 به اتهام سرقت از منزل است.
سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکراستقامتی، رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: متهم با شناسایی دقیق مالباخته از طریق زاغ زنی و اطمینان از این موضوع که کیف همراه خود را در داخل گاو صندوق قرار داده است، اقدام به سرقت کیف از داخل صندوق عقب کرده است. سرهنگ ذاکر استقامتی در ادامه افزود: در حال حاضر تحقیقات کارآگاهان جهت شناسایی دیگر مالباختگان احتمالی که خودروی آنها بدین شیوه مورد سرقت قرار گرفته در حال پیگیری است.
سرهنگ محمدرضا ذاکراستقامتی ضمن توصیه به شهروندان در خصوص عدم درج رمز عابر بانک بر روی این کارتها گفت: از کلیه شهروندانی که خودروی آنها به طریق فوق مورد سرقت قرار گرفته است دعوت می شود تا برای تشکیل پرونده به شعبه 4 بازپرسی دادسرای ناحیه 3 تهران و یا پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان سهروردی شمالی، خیابان خرمشهر، میدان نیلوفر مراجعه کنند.