کد خبر: 102316
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰
با قرص برنج او را مسموم کرد و کشت
به گزارش «جوان آنلاین» و براساس محتویات پرونده‌ای که در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت، شب پانزدهم اردیبهشت ماه سال 86 مسؤول بیمارستان «لقمان» در تماس با مأموران انتظامی به آنها خبر داد که مرد 23 ساله‌ای به نام «احمد» که بر اثر مصرف قرص برنج دچار مسمومیت شدید شده بود، جان خود را از دست داد.
با اعلام این گزارش به بازپرس دادسرای امور جنایی تهران، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تحقیقات خود را برای شناسایی عامل مرگ «احمد» آغاز کردند تا اینکه «مائده» همسر وی به عنوان اولین مظنون بازداشت شد. وی در بازجویی‌های اولیه ابتدا مدعی شد که شوهرش با دیدن بلوتوثی که زن آن شبیه به مائده بود، غیرتی شده و با خوردن قرص برنج اقدام به خودکشی کرده است، اما در تحقیقات تکمیلی وقتی به عنوان مظنون اصلی شناخته شد اعلام کرد که چون شوهرش بدنساز بوده به اشتباه قرص‌های برنج را به جای مکمل‌های بدنسازی داخل شیر شوهرش ریخته و به او خورانده است.
وی همچنین در ادامه اظهار داشت که به خاطر رابطه با «علیرضا» و برای اینکه به اجبار به عقد شوهرش «احمد» درآمده، او را مسموم کرده است.
سرانجام با محاکمه متهم در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران، قاضی «حسن تردست» و چهار مستشار دادگاه «مائده» را به اتهام قتل شوهرش به قصاص محکوم کردند.
با اعتراف متهم و وکیلش، پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده شد و سرانجام با تأیید این رأی از سوی قضات شعبه 27 دیوان، پرونده برای اجرای حکم به اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران فرستاده شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار