کد خبر: 102110
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۶

72 روز مانده به ماه محرم، زائران پاکستانی و هندی کربلای معلا با حضور بر سر مزار شهدای گمنام شلمچه و سرزمین حماسه‌نگاران عشق و عاشقی در راه حسین، بر مزار شهدای گمنام عملیات غرورآفرین کربلای 5 و رشادت‌های یاران حسین(ع) سلام فرستاده و با اشک دیده، مزار آن دلیرمردان را غبارروبی کردند.


به گزارش ایسنا، بیش از 250 تن از زائران کربلای معلا از شبه‌قاره هند در حالی که دل به هوای عاشقی سرور آزادگان جهان داده بودند در شلمچه و بر مزار شهدای گمنام،فصل عاشقی را با نوحه‌خوانی سنتی خود به منصه ظهور رساندند.


صحنه‌های زیبای زیارت مزار شهدای گمنام کربلای 5 و شنیدن روایت مظلومیت جوانانی که سربند یا حسین (ع) و یا زهرا(س) بر سر داشته و در حال ذکر سبحان الهی به شرف شهادت نائل آمده‌اند؛ به یادماندنی‌ترین تصاویر را خلق کرد.


این زائران در گفت‌وگویی با بیان این مطلب که این شهدا ادامه‌دهندگان راه شهیدان کربلا هستند،زیارت مزار آنها را توفیقی برای خود دانسته و از عموم مسلمانان دعوت کردند به زیارتگاهی بشتابند که مردان خفته در آن، پس از حماسه کربلا، با لبیک به ندای«هل من ناصر ینصرنی»،وفاداری خالصانه خود را به پیشگاه ذریه زهرا (س) ابراز داشتند.


زیارت این زائران توأم با اشک، ذکر خدا و ائمه(ع)، صفای دل و نمایش ارادت مسلمانان شبه قاره به رزمندگان کفرستیز اسلام بود که در رزم بی‌امان خویش با بعثیون کافر، با ذکر یا محمد(ص)، یا علی(ع)، یا زهرا(س)، یا حسن(ع)، یا حسین(ع)،یا سجاد (ع) یا باقر(ع)، یا صادق(ع)، یا کاظم (ع)، یا رضا(ع)، یا جواد (ع)،یا هادی(ع)،یا عسگری(ع) و یا صاحب‌الزمان(عج)، با شهادت، نردبان به آسمان زده و در جوار قرب رحمت عترت رسول‌الله (ص) به حسین زمان خویش لبیک گفته و آرام گرفتند.





نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار