کد خبر: 101820
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰
قاتل و 6 مظنون دستگیر شدند
به گزارش «جوان آنلاین»، ساعت 16 روز سه‌شنبه به افسر نگهبان کلانتری 153 شهرک ولیعصر خبر داده شد که در جریان یک درگیری خونین در گاراژی راننده 50 ساله تریلی به نام «اژدر» بر اثر اصابت چاقو به قتل رسیده است.
دقایقی بعد مأموران و بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران در محل حادثه حاضر شدند. پس از شناسایی عامل این قتل که «ابراهیم» 42 ساله نام دارد شش نفر از مظنون نیز دستگیر شدند.
بازپرس شاملو با اعلام این خبر گفت: در تحقیقات از دستگیرشدگان مشخص شد هنگامی که «اژدر» برای گرفتن طلب 70 هزار تومانی خود به داخل این گاراژ می‌رفت با مرد بدهکار درگیر می‌شود که از سوی «ابراهیم» مورد اصابت چاقو قرار می‌گیرد. برپایه این گزارش، با اعتراف متهم به ارتکاب قتل وی به همراه شش نفر از دستگیرشدگان در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار