کد خبر: 1014671
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
عضو شورای اسلامی شهر فردیس تاکید کرد
لزوم تدوین شرایط واگذاری سالن های ورزشی فردیس عضو شورای اسلامی شهر فردیس بر لزوم تدوین شرایط واگذاری سالن های ورزشی این شهر تاکید کرد و گفت: اکنون قرارداد این سالن ها تمام شده است.

حسن سعیدی باشسیز در دویست و نود و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر فردیس ، با تاکید بر لزوم انعقاد تفاهم نامه ای با سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان فردیس مبنی بر شرایط واگذاری سالن های ورزشی، اظهار کرد: با این اقدام همانطور که سالن های ورزشی را تجهیز شده و با امکانات تحویل می دهیم، به همان شکل نیز باز پس بگیریم.

وی در ادامه با اشاره به لزوم نهایت همکاری با ارگان‌های فرهنگی، گفت: لازم است چارچوب‌های این همکاری مشخص شود‌؛ سالن‌های ورزشی و تجهیزاتشان همانطور که تحویل داده می‌شود باید تحویل گرفته شود.

عضو شورای اسلامی شهر فردیس گفت: قرارداد سالن های ورزشی فردیس تمام شده است و باید رسیدگی های لازم در این راستا انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: انتظار داریم جلسه علنی آینده شورای شهر در این راستا تصمیمات لازم گرفته و مسئول مربوطه در صحن شورای اسلامی شهر حاضر شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار