کد خبر: 100946
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۴
جعفر هاشمی تشکری درباره استفاده شهروندان از بلیت الکترونیکی در اتوبوس‌های شهری تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم سیستم بلیت الکترونیک را راه‌اندازی کنیم باید در چند مرحله اقداماتی را انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه باید امکانات فنی در اتوبوس‌ها برای این کار نصب شود، گفت: داخل 5 هزار اتوبوس عملیات نصب و کابل‌کشی تاکنون انجام شده و سیستم درخت کابل و موارد مورد نیاز نصب شده است.
معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به نصب دستگاه‌های کارتخوان افزود: در این مرحله کار زیاد نیست چرا که این دستگاه‌ها به صورت آماده از خارج وارد می‌شود. در حال حاضر این دستگا‌ه‌ها را از گمرک ترخیص و در حال نصب آنها به صورت تدریجی هستیم.
وی با تأکید بر این موضوع که سیستم را فعلاً عملیاتی نمی‌‌کنیم، گفت: تا زمانی که به تعداد کافی کارتخوان نصب نکنیم این کار را انجام نمی‌دهیم چراکه مردم را نمی‌توانیم بلاتکلیف نگاه داریم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اضافه کرد: زمانی کار را آغاز می‌کنیم که به حداقل‌های ممکن مجهز شویم.
هاشمی تشکری یادآور شد: فعلاً در حال نصب کارتخوان هستیم و تا پایان مهر گروه اول کارتخوان‌ها روی اتوبوس‌ها نصب می‌شود.
به گفته معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران، در این مرحله 2 هزار دستگاه کارتخوان نصب و بعد از آن مرحله دوم نصب کارتخوان‌ها آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: در این مرحله با استفاده از کارت بلیت مترو سرویس‌دهی آغاز می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار