کد خبر: 100744
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۴
مدیرکل مرکز توسعه و فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال گفت: 30 درصد نرم افزارهایی که در سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال امسال عرضه شده اند، از قابلیت صادرات برخوردار هستند.
عیسی زارع پور افزود: در سال گذشته، 70 میلیون دلار نرم افزار در بخش های مختلف به خارج از کشور صادر شد.
وی با بیان این مطلب که 70درصد از نرم افزارهای صادر شده در سال گذشته، نرم افزارهای فرهنگی بودند،گفت: در جشنواره امسال، پنج هزار و 500 نرم افزار برای خرید و بازدید علاقه مندان به نمایش گذاشته شده است.
وی ادامه داد: هدف از برپایی این نمایشگاه تنها آشنایی مردم با نرم افزار نیست و سعی شده تا صنعت نرم افزار را به معنای واقعی، توسعه و گسترش دهیم.
وی همچنین از برگزاری 20 نشست تخصصی و مجموعا 230 کارگاه با موضوعات مختلف
طی روزهای نمایشگاه خبر داد.
سومین نمایشگاه و جشنواره بین المللی رسانه های دیجیتال با حضور 800 غرفه تا هجدهم مهر ماه در مصلی امام خمینی (ره) ادامه دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار