کد خبر: 1000374
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰
راننده تاکسی که به اتهام قتل زن مسافر و سرقت طلاهایش بازداشت شده روز گذشته محاکمه شد.
سرویس حوادث جوان آنلاین:  یکسال قبل جسد زن جوانی بین شمشاد‌های خیابان پاسداران کشف شد. با حضور مأموران در محل اولین بررسی‌ها نشان داد این زن بر اثر ضربه سنگ به سرش کشته شده است. همچنین مشخص شد طلا‌ها و گوشی تلفن همراه وی نیز سرقت شده است.

با انتقال جسد به پزشکی قانونی و تشخیص هویت، شوهر مقتول مورد تحقیق قرار گرفت. او گفت: «همسرم برای گرفتن وام از بانک کارگشایی، طلاهایش را از خانه برداشت و بیرون رفت تا اینکه متوجه شدم او کشته شده است.» بعد از این توضیحات مأموران خودروی تاکسی که آن زن سوار شده بود را شناسایی کردند و راننده آن بازداشت شد. مرد جوان در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت: «وقتی او را سوار کردم گفت کارت ملی‌اش را گم کرده و نتوانسته است وام بگیرد. متوجه شدم مقداری طلا همراهش است که تصمیم گرفتم سرقت کنم. از آنجائیکه قسط خانه‌ای که در شهرری خریده بودم عقب افتاده بود و نیاز به پول داشتم موقعیت را برای سرقت طلا‌ها مناسب دیدم به همین دلیل به بهانه اینکه شاید کارت ملی داخل شمشاد‌ها افتاده باشد او را بین شمشاد‌های کنار خیابان بردم و بعد از قتل اموالش را سرقت کردم.

با اقرار‌های متهم، وی روانه زندان شد و صبح دیروز پرونده روی میز هیئت قضایی شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران قرارگرفت. ابتدای جلسه نماینده دادستان کیفرخواست را قرائت کرد. سپس اولیای دم درخواست قصاص کردند. در ادامه متهم درجایگاه ایستاد و با انکار جرمش گفت: «قتل را قبول ندارم. آن روز زن جوان را سوار کردم، اما بعد از رسیدن به مقصد او از تاکسی پیاده شد و رفت. همه اظهاراتم تحت فشار‌های بازجویی بود و نمی‌دانم چه کسی و چرا آن زن را کشته است.»

در پایان هیئت قضایی وارد شور شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار