کد خبر: 999741
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
امام جمعه سنندج
امام جمعه سنندج گفت: زکات مسئله‌ای عام و برای همه است و ربطی به قشر خاص ندارد، اگر مسوولان و ثروتمندان به صورت کامل زکات مال خود را پرداخت کنند شکوفایی اقتصاد حاصل شده و چیزی به نام فقر در جامعه باقی نخواهد ماند.

ماموستا فایق رستمی صبح امروز  در اولین جلسه شورای زکات استان کردستان که با حضور نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: زکات سومین رکن اساسی در دین اسلام و پایه و اساس این دین است.

وی اذعان داشت: در این شرایط حساس که یک ویروس تمام جهان را درگیر کرده است می‌تواند زمینه‌ساز تحقق تعاون و عدالت اجتماعی باشد.

امام جمعه سنندج خاطرنشان کرد: پیامبر مکرم اسلام می‌فرمایند اگر می‌خواهید اموال تمیز داشته باشید و از آنچه که دارید حراست کنید باید زکات مالتان را پرداخت کنید.

وی پرداخت صدقه را موجب رفع بلا و امراض دانست و گفت: مومنان کسانی هستند که در مال خود حق مسلم را برای محرومین و نیازمندان قرار داده‌اند.

ماموستا رستمی تصریح کرد: زکات مسئله‌ای عام و برای همه است و ربطی به قشر خاص ندارد، اگر مسوولان و ثروتمندان به صورت کامل زکات مال خود را پرداخت کنند چیزی به نام فقر در جامعه باقی نخواهد ماند.

وی خاطرنشان کرد: اگر تمام دولت‌های اسلامی به دستور اسلام در بحث جمع‌آوری زکات عمل می‌کردند هزاران میلیارد تومان از این محل جمع‌آوری می‌شد و هیچ فقیر و مستمندی در جهان اسلام باقی نمی‌ماند.

امام جمعه سنندج اضافه کرد: دین اسلام دین رحمت و مهربانی است و برای تمام زوایای زندگی انسان‌ها برنامه دارد برنامه‌ای که اگر کامل به منصه ظهور و بروز برسد هیچ مشکلی در جوامع اسلامی باقی نخواهد ماند.

وی اذعان داشت: اگر در کشور به طور کامل زکات پرداخت شود قطعا اقتصاد پویا و شکوفا و زیرساخت‌های اقتصادی ایجاد می‌شود.

ماموستا رستمی در ادامه از تلاش شبانه‌روزی کادر پزشکی، خیرین و آحاد مردم در مقابله با این ویروس تقدیر کرد و گفت: اگر این تلاش‌ها و جانفشانی‌ها نبود شاید امروز وضعیت بسیار سختی بر کشور ما حاکم می‌شد و آمار و هزینه‌های جانی که می‌دادیم غیرقابل باور بود.

وی تصریح کرد: زمانی شایستگی انسان‌ها مشخص می‌شود که در میدان کمک به هم‌نوع از تمام داشته‌های خود می‌گذرند برخی اتفاقاتی که در این شرایط شاهد بودیم انسان را به یاد ایثار و گذشت‌های دوران پیامبر می‌اندازند.

ماموستا رستمی گفت: زمانی می‌توانیم به اهمیت نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد پی ببریم که به نقش‌آفرینی آنها در عرصه کمک به نیازمندان و محرومان بیشتر توجه کنیم.

انتهای پیام/82/2330

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها