کد خبر: 998484
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
هند میزبان بوکس قهرمانی آسیایی ۲۰۲۰ با اعلام رییس فدراسیون بوکس هند، این کشور به عنوان میزبان رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۰ انتخاب شده است.
سرویس ورزشی جوان آنلاین: با اعلام رییس فدراسیون بوکس هندوستان، رقابت‌های بوکس قهرمانی آسیا ۲۰۲۰ به میزبانی این کشور برگزار خواهد شد، اما فعلا شهر میزبان این رقابت‌ها به دلیل شرایط موجود مشخص نیست.

درخواست گرفتن میزبانی این مسابقات در ماه ژانویه داده شد بود. هم‌چنین اطلاع‌رسانی رسمی در مورد میزبانی این مسابقات به کشور‌های شرکت کننده، بعد از مشخص شدن شرایط کرونا در آسیا خواهد بود.

بعد از اعلام به تعویق افتادن بازی‌های انتخابی المپیک بوکس آسیا در چین، کشور هند یکی از کاندیدا‌های جدی برای در اختیار گرفتن این میزبانی بود. این رقابت‌ها، ولی در نهایت به میزبانی اردن برگزار شد که ملی‌پوشان ایران دو سهمیه را از این مسابقات کسب کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار