کد خبر: 998437
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
فرماندار نیر:
پویش  همدلی بخشش اجاره اصناف  در شهرستان نیر راه‌اندازی شد فرماندار نیر گفت: پویش "همدلی بخشش اجاره‌بهای مغازه‌ها ، ساختمان‌ها و منازل استیجاری در روزهای تعطیلی کرونا با هدف کمک به مستاجران در شهرستان نیر کلید زده شد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، ابراهیم امامی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: از تمام مالکان مغازه‌ها و منازل درخواست می‌شود با پیوستن به این پویش در این امر خدا پسندانه مشارکت کنند.

وی گفت: بر اساس گزارش‌ها در اولین ساعات آغاز و اطلاع‌رسانی این پویش 6 مالک شریف نیری اجاره بهای 10 باب مغازه و املاک استیجاری و املاک شهرداری اسفند سال گذشته و فروردین سال جاری را بخشیدند که در روزهای آینده از این افراد تجلیل خواهد شد.

فرماندار نیر همچنین اصناف را به مشارکت در اجرای گام دوم مقابله با کرونا فراخواندو  اظهار داشت: تمام واحدهای صنفی و صنعتی یک هفته فرصت دارند در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند.

وی گفت: گروه‌های هدف پس از ثبت‌نام می‌توانند کارت بهداشت دریافت و با رعایت توصیه‌های بهداشتی خدمات موردنیاز را ارائه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر