کد خبر: 99576
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۷
بانک جهانی اعلام کرد:
رئیس بانک جهانی به آمریکا هشدار داد که نباید جایگاه و نقش کنونی دلار این کشور را به عنوان واحد پول رایج و شاخص جهان، همیشگی بداند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، براساس بخش‌هایی منتشر شده از متن سخنرانی رابرت زولیک رئیس بانک جهانی که قرار است روز دوشنبه در دانشگاه جان هاپکینز واشنگتن ایراد شود، وی همچنین معتقد است که با نگاه به آینده ، امکان رو به افزایشی برای مطرح شدن گزینه‌های دیگری به جای دلار آمریکا وجود دارد.
زولیک سخنرانی خود را روز دوشنبه و در آستانه نشست‌های سالانه بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول که اوایل ماه آینده میلادی در استانبول ترکیه برگزار می‌شود، ایراد می‌کند.
زولیک در این سخنرانی و در رابطه با بحران جهانی اقتصاد نیز بانک‌های مرکزی کشورها را به خاطر ناکارآمدی در رسیدگی به مخاطرات موجود در اقتصاد نوین سرزنش می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار