کد خبر: 98550
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۶

به گزارش جوان معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این خصوص گفت : پس از ساخت و اجرای موفق سمفونی ایثار و سمفونی فلسطین، سومین اثر موسیقیایی بنیاد شهید با عنوان سمفونی مقاومت در 4 قسمت با عنوان های "عروج" ، "رویش" ، "امید" و "مقاومت" توسط مجید انتظامی ساخته شده است که در هفته دفاع مقدس بصورت زنده در تالار وحدت اجرا می شود.
عباس خامه یار افزود : این اثر بدنبال تبیین مفهوم مقاومت بعنوان جریانی فیاض در حوزه تعالی روح و اندیشه حق جوی همه انسان ها است که سعی شده است با استفاده از ترکیب مختلف سازهای جهانی و تلفیق سبک های متفاوت ، برای گروه های مختلف نژادی ، زبانی، مذهبی و فرهنگی فهم مشترکی شکل بگیرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد : "قطعه عروج" در گام مینور طبیعی با تمپوی آرام شروع می شود و اجرای کلیه سازهای ارکستر و گروه کر در آن بیانگر حرکت سیر و سلوک است اما در پایان ، گروه ارکستر و گروه کر در گام لام مینور و در اوج به کار خود پایان می دهند که تفسیری از عظمت مفهوم سیر و سلوک برای خودشناسی و پالایش روح و جان در مسیر پایداری و جاودانه شدن است.
خامه یارهمچنین درباره قطعه دوم سمفونی مقاومت با عنوان "رویش" اظهار داشت : این قسمت با هدایت مخاطب به الگوگیری از نماد پایداری ، او را به آموختن و ره سپردن در این مسیر که رویش و تعالی مستمر است فرا می خواند.
وی افزود : قطعه سوم بیانگر مفهوم بلند امید با عنوان کیمیای دست یابی به گوهر مقاومت است که در آن نوای دردمندانه انسان های امیدوار که در راه مقاومت و پایداری گام نهاده اند و سختی ها و ناملایمات را تحمل می کنند با تکنوازی ترومپت به همراه ارکستر و سپس آواز سنتی که به آن اضافه می شود تبیین می شود و قسمت چهارم سمفونی با عنوان "مقاومت" ، شکوفایی مفهوم مقاومت و تولد عشق و ایمان که لازمه زندگی و حیات کامل بشر است را ارائه می کند.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان اظهار امیدواری کرد ساخت این سمفونی بتواند پیام جاری جاودانه بودن مسیر مقاومت را به مخاطب منتقل کند.
گفتنی است این سمفونی از امشب (سه شنبه) در تالار وحدت طنین انداز می شود و اجرای آن به مدت 5 شب ادامه می یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار