کد خبر: 985488
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۹
پرسپولیس بازیچه رفیق‌بازی بدقولی‌های انصاریفرد سرانجام کار دست پرسپولیس داد و کالدرون قید حضور دوباره در پرسپولیس را زد، آن هم در حالی که با صدرنشین کردن سرخپوشان امید زیادی به تکرار قهرمانی‌های این تیم داشت.
دنيا حيدری
سرویس ورزشی جوان آنلاین: با وجود اینکه گفته می‌شد کالدرون تأکید کرده قصد استفاده از حق قانونی خود برای فسخ قرارداد را دارد، اما این امید وجود داشت که باشگاه با حل و فصل مشکلات بار دیگر او را روی نیمکت سرخپوشان بنشاند، اما حالا بحث قطع همکاری کالدرون با پرسپولیس خیلی جدی‌تر شده، وقتی او به دستیارانش گفته که وسایل خود را جمع و ایران را ترک کنند.

مرد آرژانتینی نیمکت سرخپوشان که یک نیم‌فصل به‌رغم دریافت مطالباتش دم نزد و کار خودش را کرد، انتظار داشت در تعطیلات نیم‌فصل انصاریفرد هم مانند او به وظایف خود عمل کند، اما عدم عملی شدن وعده‌های مدیرعامل سرخپوشان این تصور را ایجاد کرد که او علاقه‌ای به ادامه این همکاری ندارد، چراکه به‌رغم ادعای امضای قرارداد با اسپانسر‌های جدید برای حل مشکلات مالی، نه اقدامی برای پرداخت مطالبات قبلی بازیکنان انجام شده و نه حتی قسط‌های قرارداد کالدرون.

نوش‌دارو پس از مرگ سهراب
اما درست روزی که خبر قطع همکاری کالدرون دست به دست می‌شد، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس از پرداخت قسط اول کالدرون خبر داد: «زمان حضور انصاریفرد ۱۸۰ هزار دلار در سه مقطع به حساب او واریز شد و دیروز و امروز هم اقدام لازم برای واریز ۱۲۰ هزار دلار قسط اول انجام شد و قسط دوم نیز به زودی واریز می‌شود.» در واقع قدوسی امروز همان حرف‌هایی را می‌زند که پیشتر عرب در خصوص برانکو زده بود، اما باور حرف‌های روابط عمومی باشگاه زمانی سخت می‌شود که به یاد می‌آوریم انصاریفرد اوایل این ماه از تسویه قسط اول خبر داده بود که با حرف‌های روز گذشته روابط عمومی این باشگاه منافات دارد!

اما این‌بار حتی اگر حرف‌های باشگاه در خصوص تسویه قسط اول کالدرون درست باشد، این اتفاق باید خیلی زودتر از فسخ قرارداد می‌افتاد نه وقتی کار از کار گذشته، هرچند که قسط دوم هم همچنان باقی مانده و پرداخت نشده است!

خواسته‌های به‌حق
در واقع به نظر می‌رسد مدیرعامل سرخپوشان همان زمان که از اختلاف‌نظر بین سرمربی با سرپرست و مدیر روابط عمومی باشگاه باخبر شد قید ادامه همکاری با کالدرون را زد. حال آنکه در آغاز شروع کارش تأکید داشت کاری را انجام می‌دهد که هوادار می‌خواهد و اولویتش را قهرمانی در آسیا عنوان کرده بود، اما حالا با گام برداشتن برخلاف خواسته‌های هواداران و معضلی که برای پرسپولیس ایجاد کرده، قهرمانی در لیگ را هم به چالش کشیده، چه برسد به قهرمانی در آسیا!

با وجود این نزدیکان باشگاه سعی دارند با غیرحرفه‌ای خواندن کالدرون، اوضاع را وارونه جلوه دهند، به طوری که فارس طی گزارشی در نکوهش سرمربی سرخپوشان می‌نویسد: «کالدرون که ابتدا خواسته‌هایش متفاوت با ماجرای استراماچونی با استقلال بود، اکنون در همان راه قدم برداشته و می‌خواهد باشگاه را تحت فشار خواسته‌هایش قرار دهد.» این در حالی است که خواسته‌های کالدرون در خصوص پرداخت مطالبات فصل گذشته شاگردانش و همچنین تسویه دو قسط کادر فنی که مدت‌ها از آن گذشته و جذب دو، سه بازیکن برای تقویت تیم در نیم‌فصل درخواست زیاد و غیرمعقولی نیست، خصوصاً که او تأکید کرده بود بازیکن خارجی نمی‌خواهدو ترجیح می‌دهد پولی که قرار است به جیب خارجی‌ها برود به شاگردان خودش برسد.

رایزنی یا بازی با افکار عمومی
باشگاه پرسپولیس، اما همچنان از رایزنی برای برگرداندن کالدرون خبر می‌دهد. در حالی که اخبار منتشر شده از راهرو‌های باشگاه نشان از مذاکره مدیران پرسپولیس با گزینه‌های جایگزینی مرد آرژانتینی دارد. باشگاه رسماً از رایزنی‌ها برای بازگشت او می‌گوید: «باشگاه مکرر از همراهی کالدرون و بازیکنان در دریافت مطالبات تقدیر کرده و طی روز‌های اخیر هم طبق خواسته سرمربی درباره حل و فصل مطالبات کادر و بازیکنان اقدام و‌گزارش مکتوب را برای سرمربی ایمیل کرده است.» حالا باید دید این ادعا به‌رغم بدقولی‌های قبلی نشان از تلاش‌های باشگاه برای بازگرداندن کالدرون دارد یا تنها بازی با افکار عمومی برای خریدن زمان و آرام کردن جو است، مسئله مهمی که به زودی و طی چند روز آینده مشخص خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار