کد خبر: 984792
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۷
مرد جوان و پسرعمویش که متهم هستند گوش خواستگار جوان را بریده‌اند روز گذشته پای میز محاکمه ایستادند.
سرویس حوادث جوان آنلاین: به گزارش جوان، پرونده صبح دیروز در شعبه‌دهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی متین راسخ رسیدگی شد. ابتدای جلسه نماینده دادستان در قرائت کیفرخواست گفت: شاکی پرونده که در دادگاه حاضر شده مرد ۲۸‌ساله به نام علی است که ۱۵‌اردیبهشت سال‌۹۶ مردان نقابدار به او حمله کرده و یکی از گوش‌هایش را بریده‌اند. علی در شکایت خود گفته است: «نگهبان کارگاهی نزدیک دانشگاه آزاد پرند بودم که دو مرد نقابدار به کارگاه حمله کردند و مرا به شدت کتک زدند. آن‌ها با کوبیدن میله به سرم مرا بیهوش کردند و وقتی به هوش آمدم متوجه شدم گوش راستم را بریده‌اند.» نماینده دادستان ادامه داد: شاکی بعد از به هوش آمدن در بیمارستان تحت عمل جراحی پیوند گوش قرار گرفت و بعد از بهبودی دو پسرعمو به نام‌های کریم و حمید را به عنوان عاملان حادثه معرفی کرد. با ادعای شاکی، دو مرد جوان دستگیر شدند، اما آن‌ها با انکار جرمشان در شعبه‌۱۹ دادگاه کیفری اسلامشهر محاکمه و هر دو متهم تبرئه شدند. با اعتراض شاکی، حکم در دیوان عالی کشور نقض شد و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده‌شد تا اینکه اولین جلسه در غیاب یکی از متهمان برگزار و در آن جلسه مقرر شد مراسم قسامه با دعوت چند نفر از بستگان شاکی برگزار شود که از دادگاه درخواست رسیدگی دارم.

بعد از درخواست نماینده دادستان، شاکی در جایگاه قرار گرفت. او در توضیح گفت: «مدتی قبل به خواستگاری دختر یکی از اقواممان در شهرستان نورآباد لرستان رفتم. چون بدون خانواده‌ام به خواستگاری رفته بودم برادر آن دختر به نام حمید عصبانی شد و خواستگاری به هم خورد. به مریم علاقه‌مند بودم و به همین خاطر چند بار با او تماس گرفتم و برایش پیامک ارسال کردم تا اینکه برادرش فهمید به همین خاطر مرا تهدید به مرگ کرد. با کسی خصومت نداشتم و حمید و پسرعمویش عامل این حادثه هستند.» شاکی در آخر گفت: «درخواست قصاص دارم و اگر امکان قصاص نباشد درخواست دیه دارم، چون تا حالا حدود ۳۰۰‌میلیون تومان برای پیوند لاله گوشم خرج کرده‌ام و هنوز آثار ضرب و جرح روی صورتم نمایان است.»

سپس حمید در جایگاه قرار گرفت و با انکار جرمش گفت: «به خاطر رفتار‌های علی از او ناراحت و عصبانی بودم، اما درگیری میان ما یک سوءتفاهم بود که حل شد به همین دلیل انگیزه‌ای برای این حادثه نداشتم.» در ادامه کریم، پسرعموی او نیز با تأیید این توضیحات جرمش را انکار کرد و گفت شب حادثه در خانه‌شان بوده‌اند.

بعد از آخرین دفاع دو متهم، سه نفر از بستگان شاکی یک به یک در جایگاه قرار گرفتند و قسم خوردند کریم، پسرعموی حمید گوش شاکی را بریده است.
در پایان هیئت قضایی وارد شور شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار