کد خبر: 977868
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
رئیس مرکز خدمات درمانی الزهرا(س) با بیان اینکه متوسط بستری در این مرکز درمانی روزانه ۳۶ مورد بوده و در هر نوبت کاری ۲۳۰ نفر به شهروندان خدمات ارایه می‌کنند، گفت: سالانه بیش از ۱۵ هزار نفر در این بیمارستان بستری می‌شوند.

دکتر مریم واعظی  در مراسم گرامیداشت روز جهانی کودکان نارس در بیمارستان الزهرا(س) تبریز با اشاره به قدمت ۴۷ ساله مرکز آموزش درمانی الزهرا (س) تبریز، گفت: این مرکز با ۲۱۴ تخت فعال و ۳۵۷ تخت مصورب در راستای ارائه خدمات تشخیصی، پیشگیری و درمان فعالیت می‌کند که این خدمات در سطوح بالا و مختص حوزه زنان، نوزادان و کودکان زیر ۶ سال ارائه می‌شود.

وی در خصوص موفقیت‌های بخش زنان بیمارستان الزهرا تبریز، افزود: این مرکز در حوزه تخصصی و فوق تخصصی آنکولوژی، ناباروری، اورگانیلوژی و پریناتولوژی حرف برای گفتن دارد که با ارائه خدمات در سطح بین المللی و شمالغرب کشور موفقیت‌های بسیاری را کسب کرده و باعث تغییر شاخص مورتالیتی و مورتیویتی مادران شده است، در سال‌های اخیر نیز به عنوان رتبه یک از نظر کنترل مورتیویتی مادران در کشور دست یافته است.

وی در خصوص بخش نوزادان، بیان کرد: بالاترین سطح خدمات و مراقبت‌های تکاملی که مانع از آسیب‌های مغزی می‌شود، در بخش نوزادان ارائه می‌شود.

واعظی با بیان این‌که ۶۴ درصد از تخت‌های بیمارستان الزهرا به زنان و ۳۶ درصد نیز به نوزادان تعلق دارد، یادآوری کرد: بخش «NICU» بیمارستان می‌تواند زنانی را که در سنین پایین باردار شده‌اند و دارای حاملگی پرخطر هستند، پوشش داده و نوزادان سالمی را تحویل خانواده بدهد.

وی افزود: بخش نوزادان در این بیمارستان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا ممکن است به دلیل سن پایین حاملگی زنان باردار مجبور به زایمان پیش از موعد شوند که موجب می‌شود نوزادان نارس به دنیا بیایند اما بخش NICU  این مرکز با امکانات ارزشمند، می‌تواند حیات دوباره برای نوزادان نارس را امکان پذیر کند.

رئیس مرکز خدمات درمانی آموزشی الزهرا(س) بیان کرد: روزانه حدود ۲۶۰ نفر و ماهانه حدود هفت هزار تا هشت هزار نفر در کلینیک‌ تخصصی و فوق تخصصی ویزیت می‌شوند، ضمن اینکه در پاراکلینیک نیز ۵۰ هزار خدمت آزمایشگاهی ارائه می‌شود.

وی در خصوص بخش حاملگی پرخطر بیمارستان الزهرا خاطرنشان کرد: این بخش از سال ۸۵ در این مرکز فعال شده و بهترین خدمات را به زنان ارائه می‌دهد؛ بخشHDU  که شامل مراقبت‌های بهتر و بیشتر پس از زایمان زنان دارای حاملگی پرخطر است، یکی از بخش‌های نمونه کشوری است که مورد توجه وزارت بهداشت قرار گرفته و باعث شده تا سایر دانشگاه‌های کشور از این بخش دیدن و الگوبرداری کنند.

وی با اشاره به این‌که در سال ۹۵ اولین بانک شیر مادر کشور در مرکز خدمات درمانی و آموزشی الزهرا تاسیس شده است، افزود: تا به حال حدود ۲۸ هزار لیتر شیر از این طریق تهیه و پاستوریزه شده و در اختیار نوزادان نارس قرار گرفته است، ضمن اینکه ۲۱۰ مادر، اهداکننده دائم شیر در این مرکز هستند.

واعظی با اشاره به این‌که سالانه بیش از یک هزار جراحی در این مرکز انجام می‌شود، افزود: ساختمان جدید بیمارستان الزهرا با هشت هزار متر مربع مساحت در ماه‌های آتی با تکمیل تجهیزات به بهره برداری می رسد و آماده ارائه تمامی خدمات مربوط به حوزه زنان و مامایی خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر