کد خبر: 96116
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۷
مدیر‌ مسئول روزنامه جوان گفت: اگر ادعاهای موسوی درباره مسائل سیاسی همانند موارد مطرح شده در شکایت از روزنامه جوان باشد باید برای وی به شدت متأسف بود.
سیدنظام‌الدین موسوی در گفت‌و‌گو با فارس گفت: امروز نخستین جلسه بازپرسی درباره شکایت میرحسین موسوی از روزنامه جوان برگزار شد؛ موضوع شکایت میرحسین موسوی درباره مصاحبه‌ای است که روزنامه از دکتر اسرافیلیان درباره دیدگاه‌های شهید آیت در مورد موسوی‌ با عنوان «شهید آیت قبل از همه موسوی را می‌شناخت» منتشر کرده است.
وی اظهار داشت: میرحسین موسوی با ادعای نشر اکاذیب و افترا از روزنامه شکایت کرده است اما نکته جالب این است که وقتی بازپرس شعبه ششم درباره موارد ادعایی طرح موضوع کردند متوجه شدیم که برخی از مواردی که در پرونده با عنوان نشر اکاذیب مطرح شده اصلاً در مصاحبه وجود ندارد که معلوم می‌شود موسوی و وکیل وی مصاحبه را به صورت دقیق مطالعه نکرده‌ و فقط شکایت کرده‌اند.
موسوی تصریح کرد: به طور مشخص یکی از موارد ادعایی اصلاً در متن مصاحبه وجود ندارد و تعجب می‌کنم که چگونه آقای موسوی درباره مطلبی که ما اصلاً منتشر نکرده‌ایم، شکایت کرده است.
وی تصریح کرد: در جلسه امروز دفاعیات خود را درباره موارد ادعایی مطرح کردیم. در رابطه با سایر موارد هم توضیحاتی که داشتیم ارائه کردیم و منتظریم که پرونده روال قانونی خود را طی کند.
مدیر مسئول روزنامه جوان گفت: اگر ادعاهای آقای موسوی درباره مسائل سیاسی از جمله ادعاهای وی درباره انتخابات همانند موارد مطرح شده در شکایت از جوان باشد باید برای وی به شدت متأسف بود که چگونه یک شخصیت سیاسی این گونه بدون مطالعه و اشراف بر متن یک موضوع به ادعا درباره آن می‌پردازد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار