کد خبر: 95593
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۶
هنوز پرونده قبلی آنها باز است
به گزارش «جوان آنلاین»، 18 اسفند سال گذشته مردی با مراجعه به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان تهران از دو مرد به خاطر کلاهبرداری شکایت کرد و گفت: قصد خرید یک دستگاه خودروی تاکسی را داشتم که به دفتر شرکت فروش خودرو در خیابان بهار کرج رفته و پس از عقد قرارداد و پرداخت 5/2 میلیون تومان قرار شد در اسرع وقت خودرو را تحویل گرفته و مابقی پول را پس از تحویل حواله خودرو بپردازم، اما پس از گذشت مدتی، وقتی برای دریافت حواله خودرو مراجعه کردم با دفتر خالی شرکت روبه‌رو شدم.
به دنبال این شکایت، چهار مرد دیگر هم به پلیس آگاهی مراجعه کرده و شکایت‌های مشابهی را ارائه دادند. کارآگاهان در اولین اقدام به تحقیق از شاکیان پرداخته و متوجه شدند که صاحب شرکت و شریک وی به بهانه فروش حواله‌های خودرو و جایگزینی خودروهای فرسوده با تاکسی، آنها را فریب داده و بدون تحویل دادن خودروها یا حواله‌های آنها، مبالغی از 5/2 تا 4 میلیون تومان دریافت کرده و متواری شده‌اند.
به این ترتیب آنها به محل شرکت مراجعه کردند و متوجه شدند که گفته‌های شاکیان صحت داشته و متهمان چند روزی است که محل را ترک کرده و متواری شده‌اند. به همین دلیل محل مورد نظر به طور غیرمحسوس تحت کنترل قرار گرفته و سرانجام مردی که قصد ورود به شرکت را داشت مشاهده و دستگیر شد.
با انتقال متهم دستگیر شده که «فرامرز» نام داشت به اداره پلیس، وی اعتراف کرد که با همدستی یکی از دوستانش به نام «محمدرضا» از طریق تأسیس شرکت کاغذی میلیون‌ها تومان کلاهبرداری کرده‌اند.
در پی این اعتراف تلاش برای دستگیری همدست وی ادامه یافت و سرانجام در روز 16 اردیبهشت سال جاری وی در خانه‌ای واقع در خیابان قلم شاهین‌ویلای کرج شناسایی و دستگیر شد.
پس از انتقال متهم به اداره پلیس، وی به همدستی با فرامرز اعتراف کرد. در ادامه شش مرد دیگر نیز به پلیس مراجعه و از متهم شکایت کردند که مشخص شد آنها مبالغی از یک میلیون و 400 هزار تا شش میلیون تومان به متهم برای خرید خودرو پرداخت کرده‌اند.
سپس متهمان پرونده، به منظور جلب رضایت شاکیان با سپردن وثیقه از زندان آزاد شدند، اما به جای این کار با تأسیس یک شرکت جدید با کلاهبرداری از شش نفر دیگر و دریافت دو تا 13 میلیون تومان از هر یک از آنها که در مجموع بالغ بر 37 میلیون تومان بوده است، متواری شده‌اند.
تحقیقات برای دستگیری سه متهم پرونده ادامه یافت و سرانجام چند روز قبل فرامرز در خیابان بهار کرج شناسایی و دستگیر شد و به کلاهبرداری مجدد خود اعتراف کرد.
به گفته سرهنگ هادیی، رئیس پلیس آگاهی استان تهران، فرامرز با قرار قانونی روانه زندان شد و تلاش برای دستگیری همدستان او ادامه دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار