کد خبر: 95483
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۵
مربی جوان مقاومت از صدرنشینی می‌گوید
سعید احمدیان

با رفتن شاغلام از مقاومت کمتر کسی موفقیت مقاومت را پیش‌بینی می کرد ولی با گذشت پنج هفته از لیگ نهم، زردپوشان شیرازی با داود مهابادی صدرنشین شگفت‌انگیز لیگ هستند. مهابادی، مربی جوان مقاومت این صدرنشینی را مقطعی می‌داند ولی امیدوار است که مقاومت با کمترین نوسان لیگ را ادامه دهد تا به سرنوشت برق فصل گذشته دچار نشود!
مقاومت صدرنشین شگفتی‌ساز لیگ نهم است. داود مهابادی قبل از شروع لیگ این روزها را پیش‌بینی می‌کرد؟
فکر نمی‌کردم صدرنشین شویم ولی خب پیش‌بینی کرده بودیم در پنج بازی اول، هفت یا هشت امتیاز بگیریم. لطف خدا شامل حال ما شد و 3 امتیاز از پیش‌بینی که داشتیم بیشتر گرفتیم.
پس مقاومت فراتر از پیش‌بینی و برنامه شما ظاهر شده است؟
بله، همان طور که گفتم صدرنشینی را پیش‌بینی نکرده بودیم اما بچه‌ها واقعاً در این هفته‌ها زحمت کشیدند و با جان و دل بازی کردند تا امروز مقاومت در این رتبه قرار گیرد.
در هفته‌های ابتدایی، حریفان سرسختی را شکست دادید که صدرنشینی شما را پررنگ‌تر می‌کند.
بله، واقعاً بازی‌های سختی داشتیم ولی به هر حال بازیکنان با تمرینات خوبی که انجام داده بودند فراتر از حد انتظار ظاهر شدند و شایسته تقدیر هستند. درباره صدرنشینی باید بگویم که جدول لیگ هر هفته عوض می‌شود و تیم‌ها با توجه به اینکه در هفته‌های ابتدایی لیگ هستیم چهار یا پنج پله صعود یا سقوط می‌کنند و این بار قرعه به نام ما افتاده و صدرنشین شدیم.
جدایی شاغلام از مقاومت و رفتن ایشان به تیم امید پس از پایان فصل گذشته، باعث شد تا کمتر کسی روی موفقیت مقاومت در این فصل با هر مربی دیگری حساب کند.
به آقای پیروانی ارادت دارم و ایشان سال‌های زیادی در مقاومت زحمت کشیده‌اند و از پیشکسوتان فوتبال هستند. من هم امیدوارم بتوانم در مقاومت راه ایشان را ادامه بدهم تا جانشین شایسته‌ای باشم.
با توجه به تجربه بالای شاغلام در مقاومت و آشنایی‌اش با زیر و بم این تیم، قبل از شروع فصل با آقای پیروانی درباره مقاومت صحبت داشته‌اید؟
با توجه به درگیر بودن ایشان در تیم امید و همچنین خود من در مقاومت فرصتی پیش نیامد تا از آقای پیروانی مشاوره بگیریم اما به ایشان همیشه ارادت دارم.
فکر می‌کنید تا کی روند صعودی مقاومت ادامه داشته باشد؟
سعی می‌کنیم نوسانمان در طول فصل کم باشد و همین روند را حفظ کنیم البته خب بعضی از اتفاقات غیرقابل پیش بینی هم ممکن است رخ دهد که دست ما نیست.
برق هم فصل گذشته این روزها صدرنشین لیگ بود ولی در نهایت به دست اول سقوط کرد.
فوتبال بالا و پایین زیاد دارد و این صدرنشینی باعث غرور ما نمی‌شود و ما می‌دانیم که این صدرنشینی مقطعی است اما همان طور که اشاره کردم تمام تلاشمان را می‌کنیم که تیم باثباتی باشیم و با کمترین نوسان لیگ را ادامه دهیم.
به غرور اشاره کردید، برای جلوگیری از ایجاد غرور در بازیکنانتان تدبیری اندیشیده‌اید؟
آخر هنوز اتفاقی نیفتاده که بخواهند مغرور شوند، دو تا بازی بردن نباید باعث غرور شود.
درست ولی در تیمی که به یکباره فراتر از انتظار ظاهر می‌شود این احتمال وجود دارد که بازیکنانش مغرور شوند.
نه، این طور هم نیست انتظارمان از تیم این بوده که در نیمه اول جدول قرار بگیریم البته ما مدعی قهرمانی نیستیم. نمایش یک فوتبال خوب و قرارگرفتن در کنار تیم‌های نیمه اول جدول هدف ماست که خیلی امیدوارم به این هدفمان برسیم.
امیدوارنه صحبت می‌کنید.
این اهداف با توجه به توان مقاومت، انتظار بالایی نیست، چون خوشبختانه بازیکنان با انگیزه و با تجربه‌ای در تیم بازی می‌کنند که خودشان هم می‌دانند که با چند برد نباید مغرور شوند.
امروز هم با سایپا بازی دارید.
سایپا تیم خوب و گردن کلفتی است. هفته گذشته هم مقابل استقلال حداقل باید یک امتیاز می‌گرفت که شانس استقلال باعث شد در ثانیه آخر گل بزند و سایپا بازنده از زمین بیرون بیاید. در بازی امروز برابر سایپا امیدوارم با امتیاز به شیراز برگردیم.
با توجه به نتایج هفته گذشته، هواداران شیرازی به کمتر از برد راضی نخواهند بود‍.
نه، این طورها هم نیست که ما همه بازی‌ها را ببریم و به هر تیم هم چهار گل بزنیم، ولی سعی‌مان را می‌‌کنیم از سایپا امتیاز بگیریم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار