حمیدرضا دانش ادامه داد: امسال ۷ هزار هکتار از باغات استان به کشت گردو اختصاص یافت که هزار هکتار آن به علت کمبود بارشهای فصلی زمستان خشکید.
وی با اشاره به میانگین برداشت ۴/۱ تن گردو در هر هکتار افزود: ۵۰ درصد این محصول به مصرف داخل استان و بقیه آن به استانهای همجوار صادر میشود.
دانش با اشاره به کیفیت بالای گردوی چهارمحال و بختیاری به دلیل آب و هوای مناسب گفت: اصلاح و احیای باغات درجه ۲ و ۳ گردو با ارقام تجاری از برنامههای سازمان جهادکشاورزی استان است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان عمده ارقام گردوی تولیدی در این استان را پوست کاغذی و محلی برشمرد و خاطر نشان کرد: غالب ارقام کشت شده گردو در این استان، ژنوتیپ برتر است.