کد خبر: 919082
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۶
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری:
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: برای یاوه‌گویی‌های ترامپ تبریز بس است و دیگر نیازی به دیگران نیست چراکه این شهر لشگر عاشوراییان را تشکیل داد و در هشت سال دفاع مقدس جانفشانی کرد، الان نیز به پا خاسته و سیلی محکمی به دولتمردان آمریکا خواهد زد.

جمشید تقی‌زاده در دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان آذربایجان‌شرقی ابتدای صحبت‌های خود خطاب به ترامپ اظهار کرد: اینجا تبریز و جلسه تجلیل از کارآفرینان برتر است، از این‌رو ترامپ بداند که  برای یاوه‌گویی‌های وی فقط تبریز بس است و دیگر نیازی به کل کشور نیست چراکه این شهر لشگر عاشوراییان را تشکیل داد و در هشت سال دفاع مقدس جانفشانی کرد، الان نیز به پا خاسته و سیلی محکمی به دولتمردان آمریکا خواهد زد.

وی افزود: آقایان سه قوه بدانند که اگر بخواهیم مشکلات را حل کنیم، باید اختیارات به استان‌ها داده شود تا به نحو احسن مشکلات رفع شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید به اینکه حرکت آمریکا و شخص ترامپ باعث شد تا مردم بیشتر در کنار هم قرار گیرند، گفت: سیاستگذاری برای رشد اقتصادی وظیفه دولتمردان بوده و باید ابلاغیه رهبری اجرا شود.

وی افزود: کشور با نرخ زیاد بیکاری جوانان از جمله فارغ‌التحصیلان دانشگاهی روبه‌رو است، یادآور شد: مطابق با پیش‌بینی برنامه و بودجه، باید سالیانه ۹۵۵ هزار شغل جدید ایجاد شود و ایجاد چنین شغل‌هایی تنها از طریق جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد  محدودیت در واردات میسر نخواهد شد بلکه باید در کنار آن  ایجاد سریع شغل توسط واحدهای تولیدی در سطوح بالا نیز انجام گیرد.

تقی‌زاده با تاکید به اینکه در بخش اصولی دیدگاه فعال اقتصادی، هدف کارآفرینی اشتعال‌آفرینی نیست بلکه یک حرکت جدید است، تصریح کرد: کارآفرینی به دنبال ایجاد ارزش‌افزوده است به طوریکه هیج تولیدی بدون شغل ایجاد نمی‌شود و این شغل امکان دارد برای یک تا یک‌هزار نفر باشد.

وی ابراز کرد: اساساً ایجاد اشتغال وظیفه دولت است ولی کارآفرینی وظیفه بخش خصوصی است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه استارت‌آپ‌ها ارزش‌افزوده جدید ایجاد کرده و موثر واقع شده‌اند،گفت: باید حمایت‌های جدیدی روی این موضوعات انجام گیرد.

وی ادامه داد: کارآفرینی یک نقش ویژه‌ای می‌تواند ایفا کند و مشکلات دولت در فضای کسب و کار را کاهش دهد.

تقی‌زاده در پایان بیان کرد: به عنوان یکی از مجریان دولت باید بستری فراهم ساخت تا کارآفرینی به دولت متکی نشود، بلکه دولت  متکی به کارآفرینی شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها