به گزارش خبرنگار ما، ساعت 2:25 بامداد ديروز قاضي سيدسجاد منافيآذر، بازپرس ويژه قتل دادسراي امور جنايي تهران با تماس تلفني مأموران كلانتري 116 مولوي از قتل مرد جواني با خبر و همراه تيمي از كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران راهي محل شد.
تيم جنايي در محل حادثه كه خيابان هرندي بود با جسد مرد 23سالهاي به نام بشير روبهرو شدند كه با اصابت ضربات چاقو به قتل رسيده بود. نخستين بررسيها نشان داد مقتول كه اهل افغانستان است لحظاتي قبل همراه برادرش با سه برادر زنش درگير شده است كه در جريان آن با اصابت چاقوي برادر زن 17سالهاش زخمي و به قتل ميرسد. همچنين مشخص شد مأموران در همان لحظات اوليه حادثه دو نفر از عاملان قتل را بازداشت كردند، اما يكي از برادرها از محل فرار كرده است.
پسر 17ساله در بازجوييها با اعتراف به قتل تازه دامادشان گفت: چند سال قبل همراه خانوادهام براي كار به ايران آمديم. يكسال قبل بشير به خواستگاري خواهرم آمد و او را عقد كرد. طبق رسم خانه پدري و اقوام ما دختري كه عقد كرده تا زمان عروسشياش نبايد خيلي با شوهرش از خانه بيرون برود و چنانچه به او اجازه داده شود با شوهرش بيرون برود، بايد قبل از تاريكي شب به خانه برگردد. مدتي بود پدرم به دامادمان اجازه داده بود همسرش را از خانه بيرون ببرد، اما قبل از تاريكي شب به خانه برگرداند، اما دامادمان به رسم و قانون ما احترام نميگذاشت و معمولاً خواهرم را دير به خانه ميآورد كه من و دو برادرم خيلي عصباني بوديم و تصميم گرفتيم با او حرف بزنيم. ساعتي قبل او را ديديم كه به خاطر همين موضوع با هم درگير شديم و او را با چاقو زدم.
همزمان با انتقال جسد به پزشكي قانوني متهم كه از ناحيه دست و سينه در اين حادثه زخمي شده بود به دستور قاضي منافيآذر براي درمان به بيمارستان منتقل شد. تحقيقات درباره اين حادثه ادامه دارد.