کد خبر: 918427
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۹
فرمانده کل سپاه:
‌فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمنان در شرایط اقتصادی ملتهب فعلی اقداماتی را انجام می‌دهند، گفت: نجابت، بصیرت و عشق به نظام اسلامی از سوی مردم مانع حرکت و توسعه ناامنی‌ها می‌شود.
‌فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمنان در شرایط اقتصادی ملتهب فعلی اقداماتی را انجام می‌دهند، گفت: نجابت، بصیرت و عشق به نظام اسلامی از سوی مردم مانع حرکت و توسعه ناامنی‌ها می‌شود.
به گزارش تسنیم، سرلشکر جعفری در بیست‌و‌سومین دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی در مشهد اظهار داشت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و مخاطبان این جلسه با شکوه نیرو‌های جوان انقلابی و دانشجویان بسیجی هستند که آینده کشور به دست شما سپرده می‌شود و خود را برای این مهم آماده می‌کنیم. وی با بیان اینکه وظیفه مشترک بسیجیان، پاسداران و همه نیرو‌های حزب‌اللهی حفظ انقلاب اسلامی است، ادامه داد: برای تحقق این مهم ابتدا باید انقلاب اسلامی را بشناسیم و در شرایط کنونی، باید وضعیت انقلاب را درک و از خطرات و تهدیداتی که نسبت به آن وجود دارد و یا ممکن است در آینده پیش بیاید، آگاه بوده و مراقبت کنیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران با تأکید بر اینکه بهترین راه شناخت انقلاب، شناخت شرایط امروز است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ما در واقع با عمل حضرت امام (ره) به یک آیه قرآن ایجاد شد. در واقع آغاز نهضت اسلامی از سوی امام در ۵۵ تا ۶۰ سال قبل با همین یک نصیحتی بود که امام راحل از قرآن‌کریم صورت داده است؛ حرکت جمعی عظیم ملت ایران منجر به انقلاب اسلامی شد و نتیجه آن دستاورد‌های عظیمی است که امروز شاهد هستیم، اما باید بدانیم انقلاب برای تحقق چه اهدافی شکل گرفته و کدام یک از آن‌ها تاکنون محقق شده است.

دشمن خوار شدن خود را با قدرت رسانه معکوس نشان می‌دهد
سرلشکر جعفری در ادامه با برشمردن پنج هدف عمده انقلاب اسلامی که در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره شده است، عنوان کرد: نخستین هدف انقلاب اسلامی مبارزه با ظلم، استکبار و سلطه است. امروز دوست و دشمن اقرار دارند که این هدف و این اصل اساسی انقلاب اسلامی به خوبی محقق و در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی روی این اصل ایستادگی شده است. وی با اشاره به اینکه زیر بار ظلم و حرف زور دشمنان نرفته و پای حرف انقلاب ایستاده‌ایم، خاطرنشان کرد: این هدف به خوبی محقق شده و روز‌به‌روز دشمن در حال خوار شدن، کوچک شدن و ذلیل شدن است و البته با قدرت رسانه‌ای خود این تضعیف را برعکس نشان می‌دهد.
فرمانده کل سپاه افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی هیچ‌کدام از اهداف دشمنان در منطقه کنونی غرب آسیا محقق نشده و شکست پشت شکست برای دشمن رقم خورده و این بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی است.

دشمن ۸ ماه است که دنبال التهاب است
فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه افزود: رشد اخلاق اسلامی در جامعه هدف چهارم انقلاب است که البته در این زمینه نمی‌دانیم ادعا کنیم که چقدر اتفاق افتاده و ان‌شاءالله نیرو‌های فرهنگی مجاهد این رشد اخلاق اسلامی را گسترش دهند. سرلشکر جعفری برقراری امنیت و آرامش در جامعه اسلامی را پنجمین هدف انقلاب اسلامی ذکر کرد و اظهار داشت: این مهم با درصد بالایی با وجود تمامی دشمنی‌ها محقق شده است. دشمن دائماً در حال برنامه‌ریزی است. امریکا و اسرائیل در حال برنامه‌ریزی هستند، اما امنیت ما نسبت بسیار قابل قبولی دارد و این نعمت بسیار بزرگی است که با مجاهدت نیرو‌های بسیجی در اقصی‌نقاط کشور محقق شده است. وی بیان کرد: دشمنان در شرایط فعلی اقداماتی را انجام می‌دهند. حدود هشت ماه است که فعالیت می‌کنند و اتفاقاً دی ماه سال گذشته این فعالیت‌ها شروع شد با این فضای مجازی رها شده و سوء‌مدیریت، نارضایتی‌هایی وجود دارد، اما ناامنی وجود ندارد.

برنامه منافقین، آل سعود و سلطنت‌طلبان برای ایجاد ناامنی
فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: منافقان و سلطنت‌طلبان به شدت برنامه‌ریزی می‌کنند و آل‌سعود خائن هم برای توسعه ناامنی در کشور هزینه می‌کند؛ برنامه‌های زیادی نیز در تیرماه و مردادماه داشتند، اما کشور ما از امنیت بالایی برخوردار است. در واقع نجابت، بصیرت و عشق به نظام اسلامی از سوی مردم مانع حرکت و توسعه ناامنی‌ها می‌شود.
سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه نکته‌ای که لازم است در مورد آن تأکید شود دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: از روز اول انقلاب اسلامی و پیروزی آن دشمنان قسم خورده این نظام توطئه کرده و می‌کنند و هر چه در توان دارند برای ایجاد ناامنی و اختلاف در جامعه و عقب‌نگه داشتن آن به کار می‌بندند. وی ادامه داد: امروز که در چهلمین سال انقلاب هستیم همه تهدیدات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و به ویژه تحریم‌های اقتصادی در اوج خود است، خداوند متعال از مؤمنان خود در این شرایط انتظاراتی دارد و سوره مبارکه صف به آن اشاره می‌کند؛ برای مثال عنوان می‌شود که دشمنان خدا می‌خواهند نور خدا را با دهانشان خاموش کنند. این همان جنگ نرم و توطئه‌های مختلفی است که در صورت عدم توجه تأثیرگذار است.

تهدیدات سخت را به فرصت تبدیل کردیم
فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه قرآن می‌فرماید دشمنان با فتنه‌انگیزی که بزرگ‌تر از جنگ است به دنبال این هستند که دین و ایمان را بگیرند، گفت: تهدیدات سخت و مسائل امنیتی مانند فتنه ۸۸ به فرصتی برابر ایدئولوژی اسلامی و انقلابی تبدیل شد. جنگ هشت ساله بر ما تحمیل شد و به خیال خودشان می‌توانستند جلو ظهور انقلاب را بگیرند، اما جنگ به بزرگ‌ترین فرصت برای صدور انقلاب تبدیل شد؛ حضرت امام در پایان جنگ فرمودند: ما انقلابمان را در جنگ به دنیا صادر کردیم پس جنگ علاوه بر خسارات به یک فرصت بزرگ برای انقلاب اسلامی تبدیل شد.
از تهدید اقتصادی هم می‌توان عبور کرد
سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه دشمنان ما احمق هستند و نمی‌فهمند که اینگونه تهدیدات حتی نوع نرم آن اثر ندارد، افزود: اخیراً یک نشریه امریکایی اشاره کرده براندازی در ایران چیز تازه‌ای نیست، آرزوی ناکام مانده تمامی دولت‌های امریکاست، بار‌ها و بار‌ها از این اعترافات کرده‌اند و نمی‌توانند در برابر این حرکت عظیم الهی ساکت باشند و طبیعی است هر چه در توان دارند برای وارد کردن فشار می‌گذارند، اما آنکه ملت ما تجربه کرده این است که باید تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم. وی خاطرنشان کرد: برای مثال اگر در تهدیدات اقتصادی روی نیروی عظیم جوان و ذخائر داخلی متمرکز شویم می‌توانیم فشار اقتصادی را خنثی و به فرصت تبدیل کنیم؛ تحریم نفتی می‌تواند کمک کند به شرط اینکه دست‌اندرکاران این توصیه رهبری برای نگاه به درون را باور کنند و بدانند ذخائر عظیم انسانی و مختلفی داریم و باید با فکر و برنامه‌ریزی تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار