کد خبر: 918312
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴
مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز تشریح کرد:
مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز از فعالیت همه‌روزه اتوبوس‌های تبریزگردی در ایام تابستان برای ارائه خدمت به مسافران و شهروندان خبر داد.

رضا خلیلی اظهار کرد: موضوع اتوبوس‌های گردشگری شهری، برای اولین‌بار در کشور توسط شهرداری تبریز در شهر اولین‌ها، راه‌اندازی شده است.
وی ادامه داد: اتوبوس های تبریزگردی در چهار مسیر ویژه گردشگری شامل بافت تاریخی، عینالی و تله‌کابین، ائل گلی، مراکز خرید اطلس و لاله پارک از ساعت ۹الی۱۳ و ۱۶ الی ۱۹۳۰ بصورت رایگان برای شهروندان و مسافران سرویس دهی می‌کنند.
مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز همچنین اعلام کرد: ایستگاه مرکزی اتوبوس‌های تبریز گردی واقع در چهارراه شهید بهشتی (منصور) می‌باشد که دسترسی به هر چهار خط ویژه گردشگری از ایستگاه مذکور ممکن می‌باشد.
خلیلی خاطرنشان کرد: اتوبوس های تبریز گردی بصورت چرخشی در مسیرهای اعلامی تردد می‌کنند و همه آنها مجهز به سیستم جی پی اس بوده که از طریق اپلیکیشن اندروید «اتوبوس تبریزگردی» بصورت آنلاین قابل مشاهده هستند که این اپلیکیشن از طریق کافه بازار در دسترس عموم قرار دارد.
به گفته مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز، امسال برای اولین بار در ایران ایستگاه اتوبوس‌های تبریز‌گردی با تابلوهای ویژه ترافیکی با مشارکت معاونت حمل و نقل و ترافیک و پلیس راهنمایی و رانندگی تبریز جانمایی و طراحی و نصب شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها