کد خبر: 909782
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
نصب ۵۵ آبگرمکن خورشیدی در روستا‌های زنجان برای ممانعت از قطع بی‌رویه درختان جهت تأمین سوخت مورد نیاز ۵۵ آبگرمکن خورشیدی در روستا‌های زنجان نصب می‌شود.

معاون حفاظت امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اعلام این خبر گفت: این آبگرمکن‌ها در روستا‌هایی نصب می‌شوند که بیشتر در جوار جنگل‌ها هستند و به خاطر کمبود امکانات از درختان جنگل به عنوان سوخت استفاده می‌کنند که با این تدبیر جان جنگل‌های روستا‌ها در امان خواهد بود.

پیمان فقیه افزود: این طرح با هدف تغییر الگوی مصرف سوخت در روستا‌های حاشیه جنگل‌ها اجرا می‌شود و هر دستگاه آبگرمکن حدود ۱۵ میلیون ریال هزینه دارد، که ۶۰ درصد هزینه آن را دولت پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: ایجاد بنچ مارک فقط در مناطق بحرانی در جنگل‌ها، مراتع حاشیه شهر‌ها و روستا‌ها که به لحاظ موقعیت و شرایط خاص مورد تهدید قرار می‌گیرد، اجرا می‌شود.

وی با اشاره به لزوم تفکیک (بنچ مارک‌گذاری) در شرایط حساس احتمال تداخل اراضی عمومی و شخصی، گفت: سال گذشته ۱۵ کیلومتر از اراضی ملی با مستثنیات در استان تفکیک شد.

معاون منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان افزود: امسال پیش‌بینی می‌شود بر اساس درخواست‌های بنیاد مسکن، حدود ۱۵۰ هکتار زمین از اراضی ملی به نام این بنیاد برای احداث مسکن و اجرای طرح هادی اختصاص یابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار