کد خبر: 909225
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به توسعه کشت جو در گلستان از برداشت ۲۰ هزار تنی این محصول در استان در سال جاری خبر داد.
محمدرضا عباسی با بیان اینکه در سال جاری بارندگی‌های مناسبی صورت گرفته است، گفت: امسال شاهد افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی محصول جو در استان خواهیم بود.

وی به موارد متعددی که می‌تواند بازده محصول را در یک سطح افزایش دهد اشاره کرد و افزود: همکاری با کارشناسان، استفاده از روش‌های نوین کشت مانند کشت حفاظتی، استفاده از ارقام پر محصول، استفاده از ادوات کشاورزی جدید مانند کارنده‌ها و زمان به موقع کشت تأثیر بسزایی در افزایش این محصول داشته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: شهرستان آق قلا با بیشترین سطح زیر کشت محصول جو از جمله شهرستان‌های اول استان در تولید این محصول شناخته شده است. وی گفت: ۱۶ هزار هکتار جو امسال در زمین‌های کشاورزی شهرستان آق‌قلا کشت شده است.

عباسی افزود: ۱۹ مرکز خرید، محصول جو کشاورزان را از آن‌ها خریداری می‌کنند و تاکنون ۴ هزار تن محصول جو در این مراکز تحویل گرفته شده است. فاروقی، مدیر مکانیزاسیون جهادکشاورزی گلستان نیز گفت: کشاورزان باید از کمباین‌هایی استفاده کنند که دارای معاینه فنی باشند.

وی افزود: صاحبان کمباین هم بعد از هر بار برداشت محصول، کمباین خود را بررسی کنند تا شاهد هدررفت این محصول به این وسیله نباشیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار