کد خبر: 909011
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۵
اگر اقدامات لازم برای جلوگیری از ورود شال و روسری به کشور انجام شود، بیش از ۵۰۰ هزار اشتغال در این بخش ایجاد خواهد شد.
یک تولیدکننده پوشاک با بیان اینکه جاده برای تولیدکنندگان پوشاک بسیار لغزنده شده است، گفت: اگر اقدامات لازم برای جلوگیری از ورود شال و روسری به کشور انجام شود، بیش از ۵۰۰ هزار اشتغال در این بخش ایجاد خواهد شد.
محمد مظاهری در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر اوضاع تولیدکنندگان پوشاک کشور به‌هم ریخته است، اظهار داشت: اتفاقات این بخش عاملی شده تا کارخانجات به‌جای توسعه و پیشرفت یکی پس از دیگری تعطیل شوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر جاده برای تولیدکنندگان پوشاک بسیار لغزنده است و هر کس هم به‌جای کمک مشکلات فعالان این بخش را تشدید می‌کند، افزود: نساجی یک زنجیره کلی است که اگر مختل شود سایر بخش‌های مرتبط با این صنعت قادر به فعالیت نخواهند بود.
این تولیدکننده شال و روسری در ادامه گفت: حجم زیادی از مشکلات فعالان این بخش ورود کالای قاچاق است، زیرا روسری و شال کالای قاچاق‌پذیر بوده و به‌راحتی وارد کشور می‌شود.
وی با بیان اینکه متأسفانه فرهنگ استفاده از کالای خارجی باعث شده تا تولیدکنندگان داخلی هم روی محصولات خود برچسب خارجی نصب کنند، تصریح کرد: به جرئت می‌توانم بگویم بخشی از شال و روسری‌هایی که در بازار به نام جنس ترک به‌فروش می‌رسد ایرانی هستند. امروز تولیدکننده ایرانی به‌دلیل حضور بالای کالای وارداتی در بازار امکان رقابت و فروش محصول به نام ایرانی نداشته و مجبور به این کار است.
این تولیدکننده شال و روسری افزود: اگر اقدامات لازم برای جلوگیری از ورود شال و روسری به کشور انجام شود، بیش از ۵۰۰ هزار اشتغال در این بخش ایجاد خواهد شد.
وی با گلایه از اینکه هرساله صحبت‌های مختلفی مبنی بر اعلام تولیدکنندگان نمونه مطرح می‌شود، گفت: تولیدکننده احتیاجی به این حرف‌ها ندارد، کافی است قدری مورد حمایت قرار گیرد تا امکان توسعه پیدا کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار