
حجت الاسلام حمیدی در گفتگوی زنده تلویزیونی با خبر ساعت20 شبکه 4 سیما افزود: شعار مردم تبریز "هر شهروند یک میزبان" بوده و شهرداری تبریز برنامه های مختلفی را برای پذیرایی از گردشگران آماده کرده است.
حجت الاسلام حمیدی گفت: خدمات مختلفی در قالب های راهنمایی گردشگران، فرهنگسراهای نوروزی و آئین های سنتی مردم تبریز و سوغات سراها تدارک دیده ایم و تاکسی های "از من بپرس " راهنمای گردشگران هستند و "اتوبوس های تبریزگردی " مسافران را راهنمایی خواهند کرد.
وی افزود: برنامه های ملی و بین المللی و برگزاری هفته های فرهنگی در شهرهای خواهرخوانده تبریز از جمله این برنامه ها می باشد.
معاون فرهنگی شهردار تبریز ادامه داد: حضور در نمایشگاههای مختلف بین المللی با موضوعات گردشگری و پذیرایی تورهای اینفو ویژه اصحاب رسانه و برگزاری جشنواره های مختلف همچون جشنواره بین المللی تئاتر تبریزیم و عکس فیروزه و کنگره استاد شهریار و شمس تبریزی بخشی از برنامه های ما در سال 2018 می باشد.
حجت الاسلام جمیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مردمی بودن برنامه های 2018 اظهار داشت: در ستاد تبریز 2018 کمیته مردمی طراحی کردیم که سازمان های مردم نهاد مختلف در آن حضور دارند.
وی افزود: تبریز شهر بدون گدا و معتاد متجاهر و کودک بدون کار است که این امر با تلاش سازمان های مردم نهاد اتفاق افتاده تا تبریز برای ورود گردشگران آماده باشد.