کد خبر: 899445
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
روايت تهيه‌كننده برنامه‌اي كه از 2 تا 80 ساله مخاطب دارد
مسابقه پرطرفدار «كودك شو» با 19 قسمت نوروزي مهمان خانه‌هاي مردم خواهد بود و براي اولين بار چهره‌ها شركت‌كنندگان آن مي‌شوند.

فرزين ماندگار
مسابقه پرطرفدار «كودك شو» با 19 قسمت نوروزي مهمان خانه‌هاي مردم خواهد بود و براي اولين بار چهره‌ها شركت‌كنندگان آن مي‌شوند.
رضا نصيري‌شهرضايي، تهيه‌كننده مسابقه «كودك شو» درباره ويژه‌برنامه نوروزي اين مسابقه پرطرفدار مي‌گويد: در نوروز از حضور بازيگران و چهره‌هاي مشهور بهره مي‌بريم و مسابقه آن حالت رقابتي هميشه را ندارد. البته همچنان رأي‌گيري از مردم را خواهيم داشت و آنها از بين 19 خانواده‌اي كه در برنامه حاضر خواهند شد، بهترين خانواده را انتخاب خواهند كرد. به گفته وي، پخش ويژه‌برنامه ما از 26 اسفند ماه آغاز خواهد شد و با توجه به اينكه دو شب برنامه نداريم تا 17 فروردين روي آنتن خواهيم بود و در اين قسمت‌ها ميزبان برخي مجريان، بازيگران و ورزشكاران به همراه خانواده‌هايشان خواهيم بود.
آشنايي با شخصيت چهره‌ها
اين تهيه‌كننده جذابيت «كودك شو» نوروزي را آشنايي مردم با زندگي چهره‌ها عنوان و تأكيد كرد: تاكنون اگر مصاحبه‌اي با چهره‌ها شده هم با خود آنها بوده، اما در «كودك شو» مجالي ايجاد مي‌شود تا مخاطبان با فرزندان، زندگي زناشويي و شخصيت اين چهره‌ها در قالب والدين هم آشنا بشوند. اينگونه هم ما قالب برنامه خودمان را حفظ كرده‌ايم و بر پايه شناخت والدين نسبت به فرزندشان و شناخت همسران نسبت به هم جلو رفته‌ و هم جذابيت برنامه را افزايش داده‌ايم.
اجراي قطعات موسيقي
نصيري همچنين از نقش پررنگ موسيقي در برنامه نوروز نام برد و گفت: يكي از آيتم‌هاي برنامه نوروزي حضور خوانندگان و اجراي قطعات موسيقي است كه در كنار بحث محتوايي و ساختاري، به بيشتر شدن كشش برنامه منجر خواهد شد و از سوي ديگر مطابق شعار نشاط و سرگرمي شبكه نسيم است. وي يادآور شد: در اين 19 قسمت ديگر بچه‌هايي كه در برنامه شركت مي‌كنند، در رده سني 2 تا 5 سال نيستند و فرزندان 18 و 20 سال را نيز در كنار كوچك‌ترها داشته‌ايم.آيتم‌هاي شادابي به برنامه اضافه كرده‌ايم، آيتم اتاق كودك را با حالت فانتزي خواهيم داشت و از بازي‌هاي ويدئويي نيز بهره مي‌بريم. حتي اتاق بازي بزرگ‌ترها راه افتاده و در آيتم دوبله نيز گاهي به جاي گويندگي از افراد مي‌خواهيم آواز بخوانند. تهيه‌كننده «كودك شو» به قرار گرفتن اين برنامه جزو سه مسابقه برتر چهار سال اخير تلويزيون در جشنواره جام جم اشاره و اظهار كرد: يكي از نكات مثبت برنامه ما اين است كه ما به عدد 650 هزار نفر پيامك در طول هفته رسيديم كه اين جزو آمار برنامه‌هاي پربيننده در سازمان صداوسيما است. «كودك شو» بدون استفاده از چهره‌هاي سرشناس به اين موفقيت رسيده و تا به حال هر كدام از مردم عادي با داستان زندگي خودشان وارد برنامه شده و باعث ايجاد حس همذات‌پنداري در مخاطبان شده‌اند. نصيري تصريح كرد: در حالي كه روي سخن برنامه با بزرگ‌ترهاست اما خوشبختانه ما اين توفيق را داشته‌ايم كه بچه‌ها هم درگير آن شده‌اند و برنامه را دنبال مي‌كنند. «كودك شو» جزو معدود برنامه‌هايي است كه هم كودكان و هم نوجوانان در كنار بزرگ‌ترها مخاطبش هستند و مي‌توانيم آن را يك برنامه خانوادگي تمام‌عيار بناميم. به نحوي كه «كودك شو» اعضاي يك خانواده از سن 2تا 80 سال را درگير خودش كرده است.
بازغي پارامترهاي ما را داشت
وي همچنين درباره انتخاب مجري برنامه نيز توضيح داد: ما با علم آقاي بازغي را انتخاب كرديم و دنبال چهره‌اي مي‌گشتيم كه ضمن شناخته شده بودن، داراي همسر و فرزند بوده و تجربه چند سال زندگي زناشويي را داشته باشد؛ چهره محبوب و مهرباني كه بچه‌ها هم با او ارتباط برقرار كنند. پژمان بازغي اين پارامترها را داشت، بنابراين از او براي حضور در برنامه دعوت كرديم. ممكن است انتقاداتي به اين انتخاب وجود داشته باشد اما اكثراً به ويژه بچه‌ها با او ارتباط خوبي برقرار كرده‌اند. تهيه‌كننده «كودك شو» يادآور شد: در دور قبل 360 كودك به برنامه آمده بودند و ما 15 هزار تماشاچي داشتيم كه همه با كودكانشان در برنامه حاضر بودند. از آن ميان ما كودكان دو، سه ساله زيادي داشتيم كه هر كدام تا مي‌رسيدند مي‌گفتند: «اينجا كودك شو من پژمان بازغي هستم!» شايد مردم در سري اول به درستي به محتوا و ساختار برنامه پي نبرده بودند اما در فصل دو مردم از اهداف ما مطلع شدند و ارتباط خوبي با برنامه گرفتند. آنها حالا متوجه شده‌اند كه آيتم‌هاي ما هم هدفمند است و دنبال هيجان در آيتم‌ها نيستند. «كودك شو» ويژه نوروز به تهيه‌كنندگي رضا نصيري‌شهرضايي و ابوذر پورمحمدي و كارگرداني رضا مهرانفر در 19 قسمت از شنبه 26 اسفند ماه هر شب ساعت 21 از شبكه نسيم روي آنتن مي‌رود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار