کد خبر: 899402
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲
در پی آتش بازی‌های چهارشنبه سوری در شهر تهران، شاخص کیفیت هوای تهران با شیب زیادی افزایش پیدا کرد و از شرایط پاک با شاخص ۴۹ در ساعت ۲۰ به ناسالم برای تمامی اقشار جامعه با شاخص ۱۵۶ در ساعت ۲۳ رسید.
 
ایسنا: مدیر شبکه کنترل کیفیت هوای شهر تهران اعلام کرد: در شب چهارشنبه سوری، شرایط پاک هوای تهران با شاخص ۱۵۶ در ساعت ۲۳ برای تمامی اقشار جامعه ناسالم شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، احمد طاهری گفت: در پی آتش بازی‌های چهارشنبه سوری در شهر تهران، شاخص کیفیت هوای تهران با شیب زیادی افزایش پیدا کرد و از شرایط پاک با شاخص ۴۹ در ساعت ۲۰ به ناسالم برای تمامی اقشار جامعه با شاخص ۱۵۶ در ساعت ۲۳ رسید.

او افزود: البته لازم به ذکر است که طبق داده‌های اندازه‌گیری شده در ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در مناطقی از شهر به بالای ۲۰۰ و یا نزدیک به آن نیز رسید که نشانگر شرایط بسیار ناسالم است.

طاهری اظهار کرد: در حال حاضر آلاینده شاخص شهر تهران ذرات معلق کوچکتر از ۲/۵ میکرون است، اما افزایش غلظت‌ها در سایر آلاینده‌ها از جمله گوگرد دی اکسید و کربن منوکسید نیز مشاهده می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار