کد خبر: 898062
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸
رئیس کل دادگستری استان اردبیل:
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: در حال حاضر روزانه 12 هزار نفر به مجموعه دادگستری استان اردبیل مراجعه و تردد می‌کنند که نیمی از آنها افراد زیان‌دیده و مالباخته هستند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، حجت‌الاسلام محمدعلی قاصدی در همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس اردبیل اظهار کرد: وجه اشتراک علما و روحانیون با معلمان و فرهنگیان در آشنا کردن مردم با آموزه‌های دینی و اعتقادی است که هر دو قشر در انجام این ماموریت تلاشی جدی و فراگیر دارند.

وی با بیان اینکه هم جامعه روحانیت و هم فرهنگیان در حوزه آسیب‌های اجتماعی و کاهش دغدغه‌ها در این زمینه مسئولیتی خطیر و حساس دارند، خاطرنشان کرد: ما باید با اقدام به موقع و پیشگیرانه سعی کنیم تا جلوی آسیب‌هایی که منجر به ناهنجاری و مشکلات اجتماعی می‌شود به نوعی بگیریم.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل بیان کرد: ما عمدتا در جامعه با مشکل فرهنگی و شناختی روبرو هستیم و باید در امر تعلیم و تربیت به گونه‌ای عمل کنیم تا شایسته‌ترین افراد برای مناصب حساس در این زمینه تربیت و تعالی پیدا کنند چرا که همه مدیران و مسئولان ما دست پرورده معلمان و نظام تعلیم و تربیت هستند و اگر ضعفی در این زیرساخت‌ها وجود دارد باید واقع‌بینانه برطرف کنیم.

قاصدی افزود: ما اگر امروز با سرقت، اعتیاد، شرب خمر و سایر بزه‌های اجتماعی روبرو هستیم دلیل عمده شکل‌گیری آن مشکلات فرهنگی و غفلت‌ از مسایل اجتماعی است که هم نظام آموزشی و هم نظام خانواده ما در اصول تربیت باید دقت کنند تا با کمترین دغدغه و نگرانی بیشترین کارآمدی را در این حوزه شاهد باشیم.

وی ضرورت توجه به اصول فرهنگی و اعتقادی را با تکیه بر آموزه‌های دینی به عنوان تاثیرگذارترین عنصر در تربیت و تعالی دانش‌آموزان و نسل آینده یادآور شد و گفت: اصلا شایسته جامعه اسلامی ما نیست که سالانه 300 پرونده به مجموعه قضائی استان وارد شود و یا روزانه 12 هزار نفر به این مجموعه تردد داشته باشند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل ادامه داد: با کمال تاسف شاهد آن هستیم که امروز در جامعه پایمال شدن حق و حقوق و ضایع کردن توان مالی دیگران نوعی زیرکی و هنرمندی تلقی می‌شود در حالی که باید منشا حلال و حرام برای نسل امروز و آینده ما به خوبی تبیین شود.

قاصدی در ادامه سخنان خود اصلاح جامعه را منوط به اصلاح نظام تربیتی و آموزشی برشمرد و اظهار کرد: ورود دستگاه قضا و وزارت کشور در شناسایی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یک کار اورژانسی است در حالی که ما کار ریشه‌ای را از نهاد آموزش و پرورش، خانواده و دانشگاه‌ها انتظار داریم.

وی بیان کرد: متاسفانه بیشترین بزه‌ها در حوزه اعتیاد، سرقت، شرب خمر و ... مربوط به قشر جوان است و ما باید منشا این انحراف را در جامعه و هدایت نوجوانان و جوانان شناسایی کنیم تا با یک حرکت انقلابی در حوزه فرهنگی و تربیتی بتوانیم کاهش آسیب‌های اجتماعی را به شکل ریشه‌ای شاهد باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها