کد خبر: 897926
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۸
در واکنش به ادعای بی اساس وزارت کشور بحرین
سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه فرافکنی و طرح سناریوهای تکراری مشکل حکومت بحرین با شهروندانش را حل نمی‌کند، به دولتمردان منامه توصیه کرد که به جای تشدید رویکردهای امنیتی، زمینه را برای تعامل با مردمش فراهم کند.

جوان آنلاین: بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ضمن رد بیانیه وزارت کشور بحرین و ادعاهای واهی و تکراری مطرح شده در آن علیه نهادهای کشورمان افزود: فرافکنی و طرح سناریوهای تکراری و اتهام‌های بی اساس به دیگران مشکل حکومت بحرین با شهروندان خود را حل نخواهد کرد و ما بار دیگر به مقام‌های بحرینی توصیه می‌کنیم به جای تشدید رویکردهای امنیتی و پلیسی، زمینه را برای تعامل و گفت‌وگو با مردم خود فراهم سازند.

به گزارش فارس، وزارت کشور بحرین اخیراً در بیانیه‌ای با اشاره به بازداشت 116 نفر که آنها را «تروریست» خواند، مدعی شد که 48 نفر از این بازداشت‌شدگان در اردوگاه‌های آموزشی سپاه ایران و شاخه‌های خارجی آن در عراق و لبنان آموزش دیده‌اند.

وزارت کشور بحرین همچنین از خنثی‌سازی تعدادی از عملیات‌های تروریستی خبر داده و آورده است که بازداشت‌شدگان در این عملیات‌ها نقش‌های مختلفی از جمله طراحی، آماده‌سازی و اجرای این عملیات‌ها و یا نقل و انتقاد مواد منفجره را بر عهده داشته و شماری از آنها نیز مسئول ساخت و تولید مواد منفجره بوده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری بحرین(بنا)، وزارت کشور بحرین همچنین سپاه ایران به تشکیل یک باند تروریستی متشکل از این گروه‌ها متهم کرده و آورده است که «این گروه قصد هدف قرار دادن رهبران و مسئولان دستگاه‌های امنیتی، گشتی‌ها و اتوبوس‌های حامل نیروهای امنیتی و نیز تأسیسات نفتی و حیاتی برای هدف اخلال در نظم و امنیت عمومی و ضربه زدن به اقتصاد ملی را داشتند.»

این بیانیه می‌افزاید که گروه‌های تروریستی فوق‌الذکر با نظارت مستقیم رهبران فراری آنها که اکنون در ایران، عراق و لبنان حضور دارند، مدیریت می‌شوند.

منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
قاسم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
0
0
نتیجه کارهای ظریف کم دانش و به قول روحانی کم عقل است که فرانسه بصورت طلبکار راهی تهران میشود . امور خارجه با افرادی مانند ظریف و عراقچی و قاسمی و ... پشیزی ارزش ندارند و نمیتوانند خواسته واقعی ایران به کرسی بنشانند و تمام با ترس و لرز میهمان و یا میزبان میشوند. با این ندانم کاریشان قطعا بدانید خط قرمز ایران هم به خط سبز به میمنت روحانی و ظریف و مجلس تبدیل میشود تا امریکا ذره ای از تحریم ها را شل کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار