کد خبر: 897337
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹
رئیس شورای اسلامی استان اردبیل:
رئیس شورای اسلامی استان اردبیل گفت: با توجه به شکل‌گیری شورای عالی استان‌ها در کشور و حمایت و همراهی که مجلس و دولت از جایگاه شوراها دارند آینده امیدبخشی برای این مجموعه‌ها متصور هستیم.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، حق‌وردی کریمی در نشست اعضای شورای اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: ما در شورای استان با جمع‌بندی نظرات و درخواست روسای شوراهای شهرستان‌ها و جمع‌بندی مشکلات و مطالباتی که وجود دارد سعی و اهتمام جدی داریم تا در بهترین شرایط با دعوت از مدیران و مسئولان استانی نسبت به پیگیری و حل این مشکلات و نارسائی‌ها گامی عملی و جدی برداریم.

وی خاطرنشان کرد: ما با دعوت از این مدیران حتی حضور در شهرستان‌های مختلف سعی خواهیم کرد تا به احترام مردم و رای و اعتمادی که آنها به اعضای شوراهای شهر و روستا و بخش دارند مطالبات واقعی مردم در هر شهرستان مورد ارزیابی قرار گرفته و موانع احتمالی نیز رفع شود.

رئیس شورای اسلامی استان اردبیل از تدوین برنامه برای برگزاری نشست‌های مشترک با نمایندگان مجلس خبر داد و گفت: با استفاده از ظرفیت قوه مقننه و پیگیری نمایندگان مجلس می‌توانیم نقاط ضعف و کاستی‌ها را برطرف و بستر یک حرکت مناسب و شایسته را در تقویت قوانین مرتبط با شورا به وجود آوریم.

کریمی با قدردانی از حضور دو نماینده استان در شورای عالی کشور تصریح کرد: قطعا حضور این دو نفر با خوشفکری و توانمندی علمی می‌تواند به اصلاح قوانین، ارتقای جایگاه شورا و پارلمان محلی منجر شود.

وی افزود: ما با دعوت از روسای شوراهای شهرستان‌های سعی کردیم تا در کنار نمایندگان شهرستان‌ها در شورای استان در جریان شرایط و وضعیت توسعه‌ای و کمی و کاستی شهرستان‌ها قرار گیریم که به یقین برگزاری چنین نشست‌ها و جلسات تعاملی می‌تواند برای بازگو کردن مطالبات مردم و پیگیری رفع این مشکلات راهگشا و موثر باشد.

رئیس شورای اسلامی استان اردبیل بیان کرد: در دوره جدید فعالیتی شورای استان با همراهی همه نمایندگان شوراهای شهرستان سعی‌مان بر این است تا در یک محور کاری پیوسته و با استفاده از ظرفیت قانونی شوراها هدفگذاری‌ها و برنامه‌ها را به سمتی حرکت دهیم تا خروجی این جلسات و نشست‌ها به رفع خلاها و توانمندسازی بیش از پیش پارلمان محلی منجر شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها