اگر رژيمصهيونيستي كوچكترين خطايي كند ۲۵سال فرصت او را به سرعت برق تمام خواهيم كرد.
سرلشكر سيدعبدالرحيم موسوي فرمانده كل ارتش جمهوري اسلامي ايران با تشريح ابعاد مقوله دفاع همهجانبه گفت: نيروهاي مسلح به اين باور رسيدهاند كه بايد جوانان انقلابي را براي همرزمي و همسنگري خود انتخاب كنند، در طراحي و ساخت تجهيزات انقلابي وارد شوند و در به كارگيري آنها انقلابي عمل كنند و روشهاي جنگيدن خود را ابداعي و انقلابي انتخاب كنند. اين است كه امروز شما ميبينيد از نظر نيروي انساني شهيد حججيها در نيروهاي مسلح موج ميزنند.
وي افزود: در ارتش يكي از مشكلات ما پاسخگويي و مجاب كردن داوطلباني است كه با اصرار از ما درخواست اعزام به جمع مدافعين حرم را دارند، آن صحنه جنگ آنقدر گنجايش و ظرفيت ندارد كه بشود همه آنها را فرستاد. اين عضوگيري و تربيت و سازماندهي در حد و قواره مقابله با نظام سلطه و امريكاي جنايتكار انجام شده و معلوم است كه درگيري ما امروز مثلاً در سوريه گنجايش اين همه داوطلب را ندارد. سرلشكر موسوي به موضوع تجهيزات و عدموابستگي به غير اشاره و خاطر نشان كرد: در بخش تجهيزات، مهمترين موضوع روي پاي خود بودن و عدموابستگي به غير و طراحي و ساخت و به كارگيري تجهيزاتي است كه متناسب با دكترين عملياتي ما باشد كه اين اتفاق افتاده است و نكته بسيار مهم ديگر، به كارگيري تركيبي و منحصربهفرد اين تجهيزات و روشهاي ابداعي است كه ما را صاحب يك قدرت ناشناخته برابر دشمنان كرده و يكي از دلايل ترسي كه از ما دارند، همين ناشناخته بودن است.
وي همچنين گفت: اما از همه بالاتر ما داراي فرماندهي بينظير هستيم، خدا را شكر ميكنيم كه در اين زمان زندگي ميكنيم و از نعمت وجود اين فرمانده جامع به تمام معني برخورداريم. فكر نكنيم چون ما مقلد و عاشق و پيرو حضرت آقا هستيم و او را مولا و مقتداي خود ميدانيم اين حرف را ميزنيم، اين طور نيست.
فرمانده كل ارتش در اين رابطه ادامه داد: من به عنوان يك كارشناس، يك نظامي خبره و با 38 سال تجربه در عرصههاي مختلف، به عنوان يك استاد دانشگاه و يك صاحبنظر در عرصههاي دفاعي عرض ميكنم، در جغرافياي امروز جهان فرماندهي با اين جامعيت نداريم و در تاريخ هم بهجز معصومين(عليهمالسلام) سراغ نداريم. مدارك علمي اين حرف من از طريق مطالعات راهبردي اثبات و بسيار منتشر شده است.
سرلشكر موسوي خاطرنشان كرد: اين است كه ما امروز به ياري خداوند بزرگ، در كمال اعتماد به نفس و قدرت اعلام ميكنيم، آمادهايم در هر جايي و در هر سطحي مقتدرانه از آرمانها و ارزشهاي انقلاب اسلامي دفاع كنيم. وي با اشاره به اعلام يك مركز تصميمسازي در امريكا كه راهكارهاي مختلفي را به هيئت حاكمه امريكا پيشنهاد داده بود، گفت: اين مركز، تنها راهكار شدني را پذيرفتن قدرت ايران و تعامل با آن دانست.
فرمانده كل ارتش گفت: اخيراً يكي از اين صهيونيستهاي روسياه در رابطه با حضور ايران در سوريه حرفهاي نسنجيدهاي زده كه لازم است دو جمله درباره آن صحبت كنيم. شما برادران و خواهران عزيز به اين نكته تاريخي اشراف داريد كه مختار در ابتداي كار به ابن سعد ملعون امان داد، اما در آن شرطي گذاشت كه با شكستن آن شرط ابن سعد را به درك واصل كرد. اينكه ما ميگوييم رژيم صهيونيستي 25 سال آينده را نخواهد ديد، معنياش اين نيست كه حتماً 25 سال كامل عمر ميكند. شرط اين فرصت هم آن جمله معروف است كه رژيمصهيونيستي دست از پا خطا كند، حيفا و تلآويو با خاك يكسان خواهد شد.
سرلشكر موسوي خاطرنشان كرد: ما جنايات اين ملعون را فراموش نكرده و نخواهيم كرد، او بايد سرش را زير بيندازد و روزهاي باقيمانده عمرش را حساب كند، چون اگر رژيمصهيونيستي كوچكترين خطايي بكند، مختار ايراني 25 سال فرصت او را به سرعت برق تمام خواهد كرد.