کد خبر: 870887
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴
استاندار کردستان:
استاندار کردستان گفت: امنیت امروز ایران را مدیون شهدایی هستیم که بسیاری از آنها خونشان را در استان کردستان نثار اسلام و انقلاب کردند.

به گزارش ستاد خبری بیستمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌های صدا و سیما، عبدالمحمد زاهدی در مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره در سنندج اظهار کرد: از مدیران ارشد رسانه ملی به خاطر اعتماد و سپردن میزبانی جشنواره بیستم به استان کردستان نهایت تشکر و قدردانی را داریم.

وی افزود: کردستان استان مردان و زنان غیور و مقاومی است که با خون خود، امنیت امروز را به ارمغان آوردند، امنیتی که در سایه آن، شاهد برگزاری جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز هستیم.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: جشنواره بیست و یکم در سرزمین آب و آفتاب و آیینه، چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود؛ امیدواریم هر سال بهتر از گذشته و باشکوه‌تر از قبل، مراکز استانی صدا و سیما به رقابت با یکدیگر بپردازند و آثار خود را در معرض قضاوت و داوری قرار دهند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
0
0
سلام علیکم
یقیناامنیت ودینی راکه پروردگارعالم به ماعنایت فرموده به واسطه ی جانفشانی شهداست
رضوان خدا برشهدا
سلام برابراهیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار