کد خبر: 870620
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱
وزیر بهداشت با اشاره به تلاش های چهار سال گذشته در حوزه غذا و دارو اظهار داشت: حوزه دارو همیشه با حاشیه سازی همراه بوده است.
مهر،:دکتر سیدحسن هاشمی روز سه شنبه در همایش کارگزاران نظام سلامت که در مرکز همایش های رازی برگزار شد، گفت: تلاش های چهار سال گذشته دکتر دیناروند که خود را وقف حوزه غذا و دارو کرده بود بر کسی پوشیده نیست و همه واقف هستند.

وی با اشاره به حاشیه سازی هایی که همواره برای دارو ایجاد می شود، افزود: زخم زبان هایی که همیشه در این حوزه وجود داشته باعث نشد دکتر دیناروند از تلاش های خود دست بکشد.

وزیر بهداشت ادامه داد: از همین رو تلخی های حوزه دارو را می توانیم شیرین ببینیم.

وی با اعلام اینکه دارو همیشه با حاشیه سازی همراه بوده است افزود: ما همچنان از راهنمایی های دکتر دیناروند بهره خواهیم برد.

هاشمی ادامه داد: تغییراتی که در وزارت بهداشت اتفاق افتاد کاملا هدفمند است و برای هر حوزه برنامه داریم.

وزیر بهداشت همچنین گفت: روابط بین معاونت ها صمیمانه است و ما نباید اختلافی بین این حوزه ها بیندازیم.

وی در آخر افزود: برنامه ای که در پیش داریم دیجیتالیزه کردن طرح تحول سلامت است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
0
0
علت حاشیه داشتن دارو مافیا دارو در ایران است که از قدیم در دست صهیونیست ها و نوکران ان ها بوده است. انحصارات در هر زمینه دارو باید از بین برود وهیچ استدلالی برای انحصار دارو از تاسیس داروخانه تا واردات و تولید ونو اوری و0000 اگر مصابق قانون درست باشد نباید ملاک انحصار شود
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار