کد خبر: 870583
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶
گودرزی در مورد هوای تهران گفت: در هشت روز آینده گرمترین روز پایتخت پنج شنبه و خنک ترین روز شنبه است. امروز دمای هوای تهران در گرمترین ساعت به 35 درجه بالای صفر می رسد.
میزان: کارشناس سازمان هواشناسی گفت: در شمال و جنوب کشور باران به صورت پراکنده می بارد.
 
فریبا گودرزی اظهار داشت:  امروز برای استان های مازندران، گلستان و بخش هایی از ارتفاعات خراسان شمالی، بارش پراکنده باران پیش بینی می شود. در خراسان جنوبی از شدت وزش باد کاسته می شود اما در سه روز آینده در طول روز مردم آن هوای گرمی را تجربه می کنند.

وی ادامه داد: در چهارمحال و بختیاری شاهد ماندگاری هوای سرد هستیم. در سه روز قبل شهرکرد دمای حداقل 5 درجه بالای صفر را صبح تجربه کرده است. در شمال خوزستان هم احتمال وقوع رگبار و رعد و برق وجود دارد. برای سواحل این استان هوای شرجی پیش بینی می شود.

کارشناس سازمان هواشناسی  در شرق هرمزگان  و شهرهای رودان، میناب و جاسک احتمال بارش پراکنده در ساعات عصرگاهی وجود دارد. طول موج در ساحل شرقی خلیج فارس به 80 سانتی متر می رسد.برای استان سیستان وبلوچستان  تا پایان هفته در شمال این استان شاهد وزش باد خواهیم بود اما این وزش شدید نیست. در ساعات عصرگاهی در جنوب استان شاهد رشد ابر هستیم.

گودرزی در مورد هوای تهران گفت: در هشت روز آینده گرمترین روز پایتخت پنج شنبه و خنک ترین روز شنبه است. امروز دمای هوای تهران در گرمترین ساعت به 35 درجه بالای صفر می رسد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار