کد خبر: 870441
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۵
شاخص بورس تهران که دیروز تحت تأثیر افت های نماد شرکت خودروسازی سایپا با افت مواجه شده بود امروز بار دیگر بر مدار صعود بازگشت و توانست با رشد 106.93 واحدی به کار روزانه خود پایان دهد.

قیمت ورق فولاد بار دیگر در بازارهای جهانی روبه افزایش گذاشت و همین اتفاق باعث افزایش قیمت در بازار ایران شد. قیمت فولاد به دلیل تقاضای سنگین با رقابت در 10درصد مثبت معامله خواهد شد. اطلاعات موجود از بازار های تیانجین و شینگتای نشان می دهد که قیمت محصولات ساختمانی 100یوان در هر تن و ورق گرم 170 یوان در هر تن امروز نسبت به روز جمعه رشد کرده است.

نماد کمنگنز در گروه متعادل کانی های فلزی با صف فروش مواجه می باشد در آنسو و در گروه متعادل و منفی فلزی نمادهای ارفع، فایرا، میدکو، فپنتا، فولای و فولاد با تقاضای بالاتر و معاملاتی مثبت تر دنبال شدند.

اما در این میان نمادهای خودرویی همچنان قرمزپوشان بازار هستند و نتوانستند بر مدار صعود بازگردند. افت های قیمتی نمادهای بزرگ خودروسازی خصوصا سایپا و ایران خودرو باعث شده است که دیگر نمادهای این گروه نیز تحت تأثیر قرار گیرند و با افت‌های قیمتی مواجه شوند و حتی نماد بزرگی مثل ورنا چند بار با صف فروش مواجه شد.

به گزارش خبرنگارجوان آنلاين، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با 106.93 واحد افزایش به 83 هزار و 452 واحد و ارزش روز بازار به 329 هزار میلیارد تومان رسيد .

شاخص قيمت (وزني- ارزشي) با 34.59 واحد رشد به 27 هزار و 34 واحد رسيد. شاخص کل(هم‌وزن) با 68.19 واحد کاهش به 17 هزار و 709 واحد رسيد. شاخص قیمت (هم‌وزن) با 51.61 واحد کاهش به 13 هزار و 412 واحد رسيد.

شاخص آزاد شناور با 79.94 واحد رشد به 91 هزار و 441 واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با 88.62 واحد رشد به 58 هزار و 314 واحد و شاخص بازار دوم با 158.87 واحد افزایش به رقم 182 هزار و 764 واحد رسید.

نماد شپنا، شتران، شبندر، فولاد، شبریز بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس ایران داشتند و خساپا، حکشتی بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشت.

در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس با 0.20 واحد رشد به رقم 953 واحد رسید.

معامله‌گران فرابورس تعداد 264 میلیون و 372 هزار برگ سهم در قالب 70 هزار 57 هزار فقره به ارزش 176 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار