کد خبر: 870383
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۴
عسكري‌آزاد گفت: مشاركت در پروژه‌هاي اقتصادي مناطق محروم، صد درصد سرمايه‌گذاري اسلامي است تا توانمندسازي اقتصادي مردم مناطق محروم به شكل پايدار تحقق يابد.
به گزارش خبرگزاري مهر، رئيس هيئت مديره‌ بنياد بركت وابسته به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) گفت: مشاركت بنياد بركت در پروژه‌هاي اقتصادي مناطق محروم، صد درصد سرمايه‌گذاري اسلامي است و براساس مباني ديني و اسلامي تلاش مي‌كند تا توانمندسازي اقتصادي و معيشت مردم مناطق محروم به شكل پايدار تحقق يابد.
عسكري آزاد در نشستي با حضور استاندار، مديران كل ادارات و جوامع محلي استان كردستان، اظهار كرد: در كل كشور كارهاي زيادي در حوزه‌ زيرساخت‌ها و فعاليت‌هاي اقتصادي انجام شده اما تعاملاتي كه امكان توسعه‌ اشتغال و استفاده‌ همه‌ ظرفيت‌ها را داشته باشد، به‌طور كامل انجام نگرفته است.
وي با اشاره به اينكه پس از تأسيس بنياد بركت، توسعه‌ اشتغال و توانمندسازي اقتصادي مناطق محروم به عنوان يكي از مأموريت‌هاي بنياد مطرح شد، افزود: در ابتداي تأسيس بنياد بركت، سعي شد از طريق مشاركت با كارآفرينان، فعاليت‌هاي اقتصادي در كشور را توسعه دهيم.
وي خاطر نشان كرد: بنياد بركت تاكنون با كارآفرينان در ۱۸ طرح توانمندسازي اقتصادي استان كردستان مشاركت داشته كه از ۱۳ مورد اين طرح‌ها خارج‌ شده و سهام خود را به كارآفرين شريك واگذار كرده است.
رئيس هيئت مديره‌ بنياد بركت وابسته به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) يادآور شد: اعتبارات قابل‌توجهي از سوي بنياد بركت براي محروميت‌زدايي و توانمندسازي اقتصادي و اجتماعي در استان كردستان تخصيص يافته و اقدامات متعددي از جمله انجام امور زيربنايي، مدرسه‌سازي، ساخت مسجد، مراكز فرهنگي و مراكز بهداشت و درمان نيز انجام شده است.  وي افزود: علاوه بر مشاركت‌هاي بنگاه‌محور، فعاليت‌هاي ديگر اجتماع‌محور و براي زنجيره‌اي از توليد نيز شكل گرفته و در بنياد بركت دو طرح «آفتاب» و «آسمان» را طراحي و آماده‌ اجرا كرده‌ايم كه براي استفاده‌ بهتر از ظرفيت‌هايي است كه به‌طور كامل در كشور به‌كار گرفته نشده‌اند.  وي بيان كرد: در راستاي استفاده از ظرفيت‌هاي موجود، مشاركت جمعي را خواهيم داشت و آنچه اخيراً در كردستان مورد توجه گرفت، توليد عسل با مشاركت زنبورداران و حمايت و كمك بنياد بركت است.  رئيس هيئت مديره‌ بنياد بركت تصريح كرد: در راستاي طرح توليد عسل، كارخانه‌اي در استان كردستان ايجاد مي‌شود كه بايد به اطمينان مصرف‌كننده، بازاريابي و توليد با كيفيت بينديشد.
عسكري آزاد با بيان اينكه بسياري از مردم از كيفي بودن توليد عسل كردستان اطلاع ندارند، گفت: بايد با فرآيند صحيح و برندسازي توليد عسل خوب را به جامعه بشناسانيم و مهم‌ترين اصل در اين راستا شناسايي ظرفيت‌ها و توانمندي‌ها است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حسین پاشنه طلا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
0
0
من‌میخوام دامداری صنعتی بزنم‌لطفا منو راه‌نمایی کنید ادرس تربت حیدریه روستایی نسر‌
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار