کد خبر: 870081
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۴
با توجه به درخواست‌های متعدد برخی رسانه‌ها، مهلت ثبت نام برای حضور در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات تمدید شد و متقاضیان می‌توانند روز دوشنبه (13شهریور) از ساعت 10 تا 16 با مراجعه به وبسایت نمایشگاه به نشانی pressexpo.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند؛ این زمان تمدید نخواهد شد.
به گزارش کمیته روابط عمومی بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، با پایان یافتن مهلت پیش ثبت نام بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، حدود 500 رسانه در قالب 436 تقاضا و درخواست متراژی بالغ بر 11هزار متر مربع، فرایند ثبت نام را تکمیل کردند.
بنابراین گزارش، تا پایان روز جمعه 10 شهریورماه، 436 متقاضی با پرداخت وجه اولیه، فرایند پیش ثبت نام حضور در نمایشگاه مطبوعات را انجام دادند که در میان آنها 74 روزنامه و موسسه مطبوعاتی، 55 هفته نامه، 22 خبرگزاری و 75 پایگاه خبری دیده می شود.
شایان ذکر است گروه بندی و متراژ انتخاب شده از سوی متقاضیان در هنگام پیش ثبت نام، درخواست پیشنهادی رسانه می باشد و ستاد برگزاری تعهدی برای تأمین همان گروه انتخابی و متراژ درخواستی ندارد.
بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در نیمه اول آبان ماه در مصلای تهران برگزار می شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار