کد خبر: 860701
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱
پيشرفت موشكي كره‌شمالي، سامانه موشكي امريكا را به نحو بي‌سابقه‌اي تحت فشار قرار داده است
در شرايطي كه رئيس‌جمهور امريكا وعده داده است واكنش بسيار قاطع و محكمي را به تهديد موشكي كره‌شمالي نشان مي‌دهد اما...
در شرايطي كه رئيس‌جمهور امريكا وعده داده است واكنش بسيار قاطع و محكمي را به تهديد موشكي كره‌شمالي نشان مي‌دهد اما يك رسانه امريكايي گفته است پيشرفت‌هاي موشكي اخير كره‌شمالي سامانه دفاع موشكي امريكا را به نحو بي‌سابقه‌اي تحت فشار قرار داده است.
هر چند دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور امريكا در ماه‌هاي اخير مدعي شده است به بحران موشكي كره‌شمالي پايان مي‌دهد اما واشنگتن در مقابله با آزمايش‌هاي موشكي پيونگ يانگ درمانده شده است. پس از آنكه كره‌شمالي هفته گذشته يك موشك قاره‌پيما با قابليت حمل كلاهك هسته‌اي را آزمايش كرد، نگراني در بين مقامات امريكايي افزايش يافته است.
 
خبرگزاري آسوشيتدپرس روز پنج‌شنبه در تحليلي نوشت: «پيشرفت‌هاي موشكي كره‌شمالي توان دفاعي امريكا را تحت فشار قرار داده است.» اين رسانه امريكايي نوشت: «بازوي موشكي جديد كره‌شمالي آلاسكا را به نحوي بي‌سابقه در تيررس حمله احتمالي قرار مي‌دهد. موضوع نگران‌كننده‌تر اينكه ممكن است فقط با گذشت زمان كره‌شمالي كلاهك ‌هسته‌اي خود را روي موشك‌هاي قاره‌پيمايي با برد حتي بيشتر سوار كند. سوار كردن كلاهك هسته‌اي روي يك موشك قاره‌پيما با برد حتي بيشتر توسط كره‌شمالي ممكن است مسئله‌اي تنها نيازمند گذشت زمان باشد.» پنتاگون دهها ميليارد دلار براي ساخت آنچه به گفته اين نهاد امريكايي «دفاع محدود» در برابر موشك‌هاي قادر به رسيدن به خاك امريكاست، هزينه كرده است. اين سامانه هرگز با پيكاري مواجه نشده يا به طور كامل مورد آزمايش قرار نگرفته است. به نوشته آسوشيتدپرس، با آنكه روسيه و چين از مدت‌ها پيش توان هدف قرار دادن امريكا با سلاح‌هاي هسته‌اي را داشته‌اند، كره‌شمالي به عنوان تهديدي بزرگ‌تر و نگران‌كننده‌تر نگريسته مي‌شود. مطابق اين گزارش، دولت مبهم و غيرقابل پيش‌بيني اين كشور، اغلب ارزيابي‌هاي اطلاعاتي امريكا را به چالش مي‌كشد. فيليپ كويل، رئيس سابق اداره ارزيابي و آزمايش پنتاگون مي‌گويد: «بايد نگران باشيم. موفقيت اخير كره‌شمالي نشان مي‌دهد گذشت زمان به نفع ما عمل نمي‌كند.»
  
وعده توخالي ترامپ
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور امريكا در واكنش به پرتاب موشكي كره‌شمالي، وعده داد تا واكنش بسيار قاطع و محكمي را به تهديد موشكي كره‌شمالي نشان دهد. به گزارش رويترز، دونالد ترامپ روز پنج‌شنبه از كشورهاي جهان خواست به پيونگ يانگ نشان دهند دنبال كردن برنامه‌هاي تسليحاتي تبعاتي به همراه خواهد داشت. ترامپ تأكيد كرد: «كره‌شمالي يك تهديد است و ما با اين كشور به طور بسيار قاطع و محكمي برخورد خواهيم كرد.» وي در ادامه تصريح كرد: «آنها رفتاري بسيار خطرناك دارند و بايد كاري براي مقابله با اقدامات كره‌شمالي انجام شود.» كره‌شمالي بدون توجه به تهديدهاي واشنگتن از اوايل ابتداي سال 2017 نزديك به 15 آزمايش موشكي انجام داده است و به رغم ادعاهاي ترامپ، واشنگتن در ماه‌هاي اخير نتوانسته پاسخ مناسبي به موشك‌پراكني‌هاي كره‌شمالي نشان دهد و حتي در مجاب كردن روسيه و چين به عنوان حاميان كره‌شمالي براي اعمال تحريم‌هاي جديد عليه پيونگ يانگ ناموفق بوده است. در همين راستا، ديپلمات‌ها اعلام كردند روسيه روز پنج‌شنبه در شوراي امنيت سازمان ملل متحد مانع از تصويب پيش‌نويس بيانيه امريكا عليه كره‌شمالي شد كه در آن، امريكا اتخاذ تدابير قابل توجه را عليه پيونگ‌يانگ خواستار شده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار