کد خبر: 846621
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۲
كودكي خردسال در جريان حمله سگ‌هاي ولگرد در محله اميرآباد نجف‌آباد زخمي شد. اين حادثه چند روز قبل در محله آبشار در...
كودكي خردسال در جريان حمله سگ‌هاي ولگرد در محله اميرآباد نجف‌آباد زخمي شد.
اين حادثه چند روز قبل در محله آبشار در غرب اميرآباد شهرستان نجف آباد اصفهان اتفاق افتاد. در جريان اين حادثه گله‌اي سگ ولگرد به يك‌پسر دبستاني حمله كردند و باعث كنده شدن پوست سر او شدند. پدر كودك به « ايرنا » گفت: فرزندم را ابتدا به بيمارستان فاطمه الزهرا(س) نجف آباد برديم، ولي پس از صحبت با مسئول شبكه بهداشت شهرستان و هماهنگي با بيمارستان الزهرا(س) اصفهان، براي درمان به مركز استان انتقال يافت.
 
 
مدير شبكه بهداشت و درمان نجف آباد نيز گفت: پس از اطلاع از حادثه، مصدوم توسط اورژانس به بيمارستان فاطمه الزهرا(س) نجف آباد انتقال يافت و بعد از انجام اقدام‌هاي اورژانسي از جمله شست‌وشوي زخم و تزريق واكسن، با هماهنگي ستاد هدايت، بيمار همراه با پوست جدا شده سر به بيمارستان الزهرا(س) اصفهان اعزام شد و تحت عمل جراحي پلاستيك قرار گرفت.  حميد گله‌داري با اشاره به وضعيت خوب جسماني فرد مصدوم و مرخص شدنش از بيمارستان افزود: پوست سر مصدوم پيوند زده شده است و تا چهار روز ديگر هم نتيجه آن مشخص مي‌شود.
 
 
وي با بيان اينكه خانواده مصدوم توانايي پرداخت كامل هزينه عمل او را ندارند، اظهار كرد: با اين حال درصدديم تا با همكاري شهرداري و ديگر مسئولان، هزينه‌هاي درمان اين كودك را به حداقل برسانيم.
 
 
وي با اشاره به وحشت مردم از حادثه رخ داده در نجف‌آباد گفت: چند هفته پيش نيز سگ ولگردي به يكي از كارگران شهرداري نجف آباد حمله كرد كه نتيجه آزمايش‌ها‌ي فرد مصدوم مثبت بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار