کد خبر: 838812
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲

مهرو کمرانی

تمرینات تیم ملی تکواندو بانوان برای حضور در مسابقات همبستگی کشور های اسلامی و قهرمانی جهان از صبح امروز آغاز شد.

به گزارش ایسنا، مهرو کمرانی که از سوی کمیته فنی به عنوان سرمربی تیم‌ملی بانوان برای هدایت تکواندوکاران در دو رویداد همبستگی کشورهای اسلامی و قهرمانی جهان ۲۰۱۷ انتخاب شد، گفت: از اعتماد مجدد کمیته فنی و مسئولین فدراسیون تشکر می کنم و امیدوارم بتوانم با سربلندی جواب این انتخاب را بدهم. با برنامه ریزی صورت گرفته در صدد هستیم با برگزاری اردوهای منظم و منسجم حضوری موفق در رویدادهای پیش رو داشته و باکسب بهترین نتیجه دل مردم عزیزمان را شاد کنیم. از صبح امروزتمرینات خود را در بخش استقامت شروع کرده ایم و پس از انجام تست آمادگی جسمانی، سعی می‌کنیم نقاط ضعف تکواندوکاران را برطرف نماییم. با توجه به تغییر قوانین داوری تمرینات ویژه ای را نیزبرای تکواندو کاران در نظر گرفته ایم.


کمرانی با اشاره به افتخاراتی که در بخش دختران کسب شده است اظهار داشت: با توجه به اینکه دختران کشورمان در این مدت توانستند در عرصه‌های بین‌المللی خوش بدرخشند طبیعی است که توقع مردم از آنها بالا برود اما این موضوع را نیز باید در نظر داشت که تکواندوکاران تجربه زیادی برای میادین جهانی ندارند و امیدوارم بتوانند با انگیزه بالایی که دارند بر سکوی قهرمانی ایستاده و پرچم ایران را به اهتزاز درآورند. سعی می‌کنم تکواندوکارانی را انتخاب کنم که توانایی‌های خود را نشان داده باشد و با اعتماد به نفس بتواند در جهانی هم نتیجه بگیرد.


سرمربی تیم ملی زنان تکواندو در مورد کادر فنی این تیم اظهار داشت: فاطمه صفرپور به عنوان مربی در کنارم خواهد بود، پیشنهاد دادم سارا خوش جمال فکری به کادر فنی اضافه شود چراکه از جنس بازیکنان است و با بچه‌ها ارتباط خوبی برقرار می‌کند و با شرایط المپیک و مسابقات قهرمانی جهان نیز آشنایی دارد.


کمرانی در پایان در مورد شرایط کیمیا علیزاده گفت: خوشبختانه وضعیت او هر روز بهتر می‌شود و پزشکان از روند بهبودی وی ابراز رضایت می‌کنند و در صورت دادن مجوز از کیمیا در مسابقات پیش رو استفاده می کنم چرا که قطعا می‌تواند دوباره برای کشورمان افتخارآفرینی کند. از مردم می‌خواهم مثل گذشته برایمان دعا کنند تا بتوانیم سیر صعودی پیشرفت ورزش در بخش زنان را ادامه دهیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار