کد خبر: 838034
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۸
دو برادر كه با همدستي يكي از دوستانشان به خانه‌هاي ويلايي در شمال تهران دستبرد مي‌زدند، به حبس و قطع يد محكوم شدند.
به گزارش خبرنگار ما، تيرماه سال 94، گزارش‌هاي مشابه از دستبرد سارقان به خانه‌هاي ويلايي خيابان ميرداماد به مأموران كلانتري يوسف‌آباد گزارش شد. در حالي كه هر روز به تعداد شاكيان اضافه مي‌شد، مأموران گشت كلانتري هنگام گشتزني در يكي از كوچه‌هاي اطراف خيابان ميرداماد متوجه شدند كه دو مرد با ديدن خودروي پليس شروع به دويدن كردند، بنابراين آنها را به عنوان مظنون بازداشت كردند. اين دو كه بعداً معلوم شد برادر هستند به سرقت ‌از خانه‌هاي ويلايي اعتراف و همدست خود را هم به پليس معرفي كردند. جواد، يكي از متهمان گفت: من و برادرم - جلال - با همدستي يكي از دوستانمان كه ارسلان نام دارد، شب‌ها با پرسه‌زني در خيابان ميرداماد و يوسف‌آباد، منازلي را كه موقعيت مناسبي براي سرقت داشتند، شناسايي مي‌كرديم و هر خانه‌اي را كه مطمئن مي‌شديم صاحبان آنها در خانه نيستند، مورد سرقت قرار مي‌داديم و پول و طلاها  را در كيسه خواب مي‌ريختيم و فرار مي‌كرديم.

بعد از اعتراف دو برادر، همدست آنها هم بازداشت شد و به جرمش اعتراف كرد. در بررسي‌ها مشخص شد ارزش تقريبي اموال مسروقه حدود500 ميليون تومان است.
پرونده با كامل شدن تحقيقات به شعبه پنجم دادگاه كيفري يك استان تهران فرستاده شد جلسه رسيدگي به پرونده روز گذشته به رياست قاضي بابايي و قاضي مستشار توليت تشكيل شد. ابتداي جلسه يكي از شاكيان گفت: سارقان بعد از شكستن در خانه، گاوصندوق را نيز با دستگاه هوابرش باز و همه طلا و پول‌هاي آن را سرقت كرده بودند. در ادامه او و ديگر شاكيان پرونده براي متهمان درخواست قطع يد و رد مال را داشتند.

سپس جواد، متهم اصلي در جايگاه حاضر شد و گفت: من و برادرم بيكار بوديم و براي تأمين مخارج زندگي مجبور شديم نقشه سرقت بكشيم. يكي از دوستانمان نيز با ما همراه شد و تصميم گرفتيم خانه‌هاي ويلايي را براي سرقت انتخاب كنيم. از آنجايي كه در محله ميرداماد و يوسف‌آباد اين دسته از خانه‌ها زياد است، شب‌ها به آن مناطق مي‌رفتيم و با زاغ‌زني از منازل وقتي مطمئن مي‌شديم صاحبان آنها در خانه نيستند با شكستن قفل در توسط ديلم وارد خانه مي‌شديم. براي سرقت اگر نياز به دستگاه هوابرش بود نيز استفاده مي‌كرديم.
او ادامه داد: بعد از اولين سرقت و آشنايي با راه و روش آن، هفت فقره سرقت ديگر انجام داديم كه در سرقت هشتم دستگير شديم.

در آخر جلسه هيئت قضايي بعد از آخرين دفاع هر سه متهم وارد شور شد و سپس بنا به درخواست نماينده دادستان و شاكيان پرونده هر سه متهم به قطع دست و رد مال محكوم شدند. قضات دادگاه همچنين هر يك از آنها را به دليل شروع سرقت هشتم به سه سال زندان محكوم كردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار