کد خبر: 837066
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵
نماینده مردم تبریز در مجلس :
نماینده مردم تبریز در مجلس با بیان اینکه مبارزه با قاچاق کالا باید بازنگری و اصلاح شود، گفت: قاچاق بیش از 20 میلیارد دلار به کشور از مبادی غیررسمی ناممکن است.
محمداسماعیل سعیدی در خصوص اظهارات وزیر اقتصاد که بیان کرده بود بیش از 70 درصد قاچاق کالا خارج از مبادی رسمی صورت می‌گیرد، اظهار داشت: سالانه بین 20 تا 27 میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور می‌شود که این حجم بالا نشان می‌دهد که قاچاق از مبادی ورودی رسمی کشور وارد می‌شود و عملاً ورود کالای قاچاق از مبادی غیررسمی در این حجم غیرممکن است.

کالاهای قاچاق کمر تولید و اقتصاد را در کشور شکسته است

وی با تاکید بر اینکه کالاهای قاچاق کمر تولید و اقتصاد را در کشور شکسته، ولی متاسفانه اقدام جدی و عملی برای مبارزه با آن صورت نمی‌گیرد، گفت: سخنان وزیر اقتصاد غیرکارشناسی و غیرمنطقی است، مگر کوله‌برها و مرزنشینان چقدر در قاچاق نقش دارند که وزیر این‌گونه سخن می‌گوید، واقعیت‌ها چیز دیگری است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس با بیان اینکه گروه‌های با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند با همکاری برخی افراد در مبادی رسمی اقدام به قاچاق کالا به داخل کشور می‌کنند، افزود: این اقدام به دلیل مشکلات ساختاری و عدم نظارت دقیق برمبادی رسمی کشور است که برخی به راحتی هر چقدر بخواهند قاچاق از مبادی رسمی وارد می‌کنند.

وی با تاکید براینکه مسؤولان باید ساختارهای گمرک و مبادی رسمی را اصلاح کنند تا قاچاقچیان نتوانند به راحتی این حج بالای کالا را وارد کشور کنند، گفت: باید با قاچاقچیان حرفه‌ای که به صورت کلان و حرفه‌ای با برنامه اقدام به قاچاق کالا می‌کنند؛ برخورد جدی شود و با اصلاح قوانین و مجازات‌ها اجازه نداد که این افراد به اقتصاد کشور لطمه وارد کنند.

سعیدی با اشاره به اینکه باید نظارت سیستم بانکی را افزایش داد تا مبداء پول‌های کلان و هنگفتی که به برخی حساب‌های افراد وارد می‌شود، مشخص شود، تصریح کرد: قوانین و مجازات‌های فعلی جوابگو و بازدارنده نیست و باید سازوکاری دقیق و مناسب برای جلوگیری از این مسائل اتخاذ کرد تا جلوی درآمدزایی نامشروع گرفته شود.

وی با بیان اینکه همواره متخلفان یک گام از مجریان جلوتر هستند و باید با در نظر گرفتن این مسائل و اتخاذ سازوکاری منظم و جدید جلوی قاچاق کالا را گرفت، تاکید کرد:متاسفانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا نیز خاصیت واقعی خود را از دست داده و فعالیت مناسبی ندارد و باید در ساختارهای این سازمان نیز یک بازنگری واقعی صورت گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها