کد خبر: 836911
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳
در دهه مبارک فجر شرکت آبفا استان اصفهان ۱۶ پروژه در بخش آب و فاضلاب را با اعتباری بیش از یک هزار و ۳۰ میلیارد ریال به بهره برداری می‌رساند.

مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان گفت: عملیات احداث این تصفیه خانه در تیرماه سال 92 آغاز شد، اجرای عملیات احداث تصفیه خانه فاضلاب سده لنجان و ورنامخواست براساس انعقاد قرارداد بیع متقابل میان شرکت آبفا استان اصفهان با مجتمع فولاد مبارکه در دستور کار قرار گرفت، به طوری که مقرر شد با سرمایه گذاری بخش خصوصی این پروژه در بازه زمانی 3 ساله عملیاتی شود.

هاشم امینی افزود: خوشبختانه این امر محقق شد در حالی که اگر قرار بود این پروژه با تخصیص اعتبارات دولتی اجرایی شود حداقل 20 سال زمان می‌برد دلیل آن هم تزریق قطره چکانی اعتبارات دولتی بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ادامه داد: تصفیه‌خانه فاضلاب سده لنجان و ورنامخواست در مساحتی به وسعت 32 هزارمتر مربع احداث شد که به روش لجن فعال و هوادهی گسترده با دبی خروجی 189 لیتر در ثانیه و دبی ورودی 4 هزار و 680 مترمکعب در روز است که پیش بینی شده با بهره برداری از فاز اول این تصفیه خانه جمعیتی بالغ بر 38 هزار نفر تحت پوشش خدمات شبکه فاضلاب قرار گیرند.

وی با اشاره به افتتاح فیلتر شنی (تصفیه فیزیکی) آب فریدونشهر گفت: فیلتر شنی آب فریدونشهر در حالی عملیاتی شد که به دلیل شرایط آب و هوایی این شهرستان که در غرب استان قرار دارند و نیز وجود چشمه لنگان که یکی از سرشاخه‌های زاینده رود است و اصولاً در هنگام بارندگی با سیلابی‌شدن رودخانه چشمه لنگان کدورت آب حدود تا 40 NTU افزایش می‌یافت که این امر مشکلاتی برای تأمین آب شرب منطقه ایجاد می‌کرد،كه با اجرایی‌شدن آن که مجهز به 4 فیلتر شنی است کدورت آب به زیر یک NTU می‌رسد. بر این اساس می‌توان گفت عملیاتی شدن این پروژه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار