کد خبر: 836685
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
تهیه کننده و بازیگر «خسته نباشید» در قسمت پایانی این مستند به تلخ و شیرین شغل «غواصی صنعتی» می پردازد.
میثم رازفر در قسمت سیزدهم این مستند از «غواصی صنعتی» سراغ می گیرد و تلاش خواهد کرد دردسرهای این شغل پرهیجان و خطرناک را نمایش بدهد.

این بازیگر در فصل دوم «خسته نباشید» مشاغل مختلف مانند «مردان عنکبوتی»، «کارگری در معدن»، «کار در مهد کودک»، «نقاشی ساختمان» و.. را تجربه کرده است تا یک روز کاری مشاغل سخت و جذاب را با بیانی متفاوت از آنچه که تا به حال در تلویزیون دیده ایم، به تصویر بکشد.

رازفر و همکارانش در فصل دوم این مستند کوشیدند مجموعه‌ای بسازند که نگاهش ایرانی است، برای مخاطب ایرانی ساخته شده و حداقل فاصله را با جامعه و مردم دارد.

این مستند با سراغ گرفتن از مشاغل سخت و پرخطر  گرفته تا مشاغلی که آسان به نظر می رسند، نشان دادکه هیچ شغلی کم‌اهمیت نیست و هر حرفه‌ای با سختی‌ها و مشکلات خاص خودش همراه است که ما از بسیاری از آن‌ها بی‌خبریم.

شهره رعایتی کارگردانی این مستند تلویزیونی را بر عهده داشت و از دیگر عوامل قسمت سیزدهم «خسته نباشید» می توان به تصويربردار  مجيد دهقان، تصويربردار دو روح الله فرح، دستيار تصوير فرزاد جليليان، صدابردار محمد سوران اميني، طراح لباس شهره رعايتي، تدوين فرشاد عباسي، روابط عمومي مطهره كشاورز، مشاوره تبليغاتي بابك چهارباشيان و شورای نويسندگان يلدا منتظري، شهره رعايتي و ميثم رازفر اشاره کرد.

قسمت جدید مستند «خسته نباشید» یکشنبه ساعت 21:30 از شبکه مستند پخش می‌شود و بازپخش آن دوشنبه ساعت 10، پنجشنبه ساعت 20 و جمعه ساعت 10 خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار