به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، ابراهیم فریدی در آئین تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید شهرک های صنعتی استان اردبیل با تبریک سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اراده گزارشی از سه سال خدمت خود در شهرک های صنعتی استان اردبیل اظهار کرد: در وضعیت مالی نامناسب ما در این سه سال به طور متوسط توانستیم 60 درصد اعتبارات و وصولی درآمدها را با هدف تجهیز زیرساخت های شهرک های صنعتی انجام دهیم.
وی با بیان اینکه سال گذشته 4/5 میلیارد تومان و امسال 10 میلیارد تومان با مساعدت استاندار اردبیل مبادله موافقتنامه انجام شده است خاطرنشان کرد: تنها 1/5 میلیارد تومان جذب این منابع را در تامین زیرساخت های شهرک های صنعتی شاهد بودیم.
مدیر عامل سابق شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل به عقد توافق با راه و شهرسازی استان اردبیل برای آسفالت راه های دسترسی به شهرک ها و نواحی صنعتی اشاره کرد و بیان داشت: قرار شده 40 درصد اعتبارات از طریق راه و شهرسازی و 60 درصد از محل شهرک های صنعتی تامین اعتبار شود تا راه دسترسی به شهرک های صنعتی استان اردبیل هموار شود.
فریدی گفت: ما هیچ قراردادی را به صورت باز منعقد نکرده ایم بلکه سعی مان بر این بوده تا در اکثر قراردادها بدون تعدیل کار را به پیش ببریم و در سال های اخیر جزو شرکت های موفقی بودیم که در اجرای پروژه های عمرانی به شکل گسترده وارد عمل شدیم.
وی به راه اندازی شهرک های خصوصی همچون آرتاپلاست به مساحت 29 هکتار اشاره کرد و افزود: دو شهرک خصوصی نیز مجوز تاسیس گرفتند که شامل شهرک خصوصی شیرآلات قهرمان به مساحت 29 هکتار و شهرک خصوصی مبتکران به مساحت 40 هکتار اتفاق افتاده است.
مدیر عامل سابق شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل از صدور جواز تاسیس برای راه اندازی سه شهرک خصوصی خبر داد و اظهار داشت: در سه سال اخیر شاهد راه اندازی و با صدور مجوز برای شهرک های خصوصی در استان اردبیل بودیم که در زمینی به مساحت 173 هکتار امیدواریم راه اندازی شود.
فریدی رعایت استانداردهای زیست محیطی را در شهرک های صنعتی استان اردبیل یادآور شد و اضافه کرد: در دو سال گذشته موفق به دریافت لوح تقدیر ویژه از سازمان محیط زیست شدیم
وی از تجهیز شهرک های صنعتی استان به تجهیزات آتش نشانی، تکمیل 5 تصفیه خانه فاضلاب و بهره مندی این شهرک ها از نعمت گاز، برق و آب مطمئن خبر داد و اظهار کرد: بیش از 94 درصد شهرک های صنعتی در استان اردبیل سند ثبتی گرفته اند.
مدیر عامل سابق شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل به راه اندازی دو خوشه پلاستیک و فرش اشاره کرد و گفت: در سال اقصاد مقاومتی اقدام به تشکیل سه کنسرسیوم صنعتی، آموزش هزار نفر، فعال کردن 23 واحد تولیدی و ... کردیم به طوری که در سه سال اخیر 66 واحد راکد فعال شده اند و برای 166 واحد نیز پروانه فعالیت با اشتغالزایی 3 هزار و 640 نفر فراهم شده است.
فریدی در پایان اظهار داشت: هم در سال 93 و هم سال گذشته در بحث مالی استان اردبیل در گروه سه رتبه برتر کشوری را به دست آورده است.