کد خبر: 835938
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۶
فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه ورزش روحيه اعتماد‌‌به‌نفس را در انسان افزايش مي‌دهد، گفت: در جامعه‌اي كه به ورزش اهميت مي‌دهند و وقت بيشتري صرف ورزش مي‌كنند، آمار جرائم نيز كاهش پيدا مي‌كند.
به گزارش خبرنگار ما، سردار حسين اشتري در اختتاميه هشتمين دوره مسابقات ورزشي سربازان نيروهاي مسلح ضمن تسليت شهادت آتش‌نشانان در حادثه ساختمان پلاسكو و تبريك ايام دهه فجر اظهار داشت: ورزش براي همه گروه‌هاي سني و افراد جامعه يك امر ضروري است كه بايد مورد توجه همگان قرار گيرد.
فرمانده ناجا در ادامه با بيان اينكه ورزش روحيه اعتماد به نفس انسان را افزايش مي‌دهد و براي او نشاط و سرور به ارمغان مي‌آورد، گفت: مطالعات و تحقيقات نشان داده است در جامعه‌اي كه مردم به ورزش اهميت مي‌دهند و وقت بيشتري را صرف ورزش مي‌كنند، آمار جرائم نيز كاهش پيدا مي‌كند. همچنين مشخص شده است مجرمان از اعتماد‌به‌نفس پاييني برخوردارند و از نظر جسمي و روحي در حد متعادل نيستند و علاقه و تمايلي به ورزش ندارند.

به گفته سردار اشتري افرادي كه داراي روحيه پهلواني و ايثار هستند، بيشتر براي رفع مشكلات ديگران گام بر مي‌دارند و كمتر به سمت تخلف و جرم مي‌روند.
وي با بيان اينكه برگزاري مسابقات ورزشي در ارتقای روحيه سربازان مؤثر است، گفت: تكريم سربازان جزو برنامه‌هاي فرماندهان و مسئولان در نيروهاي مسلح قرار دارد.
فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به رفع مشكلات و معضلات معيشتي سربازان گفت: امروز مسئولان تلاش دارند تا مشكلات معيشتي سربازان را در حد توان بر طرف كنند و نيازهاي قانوني كه حق آنها است بر آورده شود و اين بناي كار فرماندهان و مسئولان در نيروهاي مسلح است.
وي با اشاره به اينكه اينجانب در بازديدهاي خود از مقرهاي نيروي انتظامي هميشه به وضعيت سربازان رسيدگي مي‌كنم، افزود: ما بايد تلاش كنيم فضا را براي سربازان خوشايند‌سازي کنیم و فضاي آرام كه در شأن نيروهاي مسلح است، براي آنها فراهم كنيم.

سردار حسين اشتري با اشاره به اينكه بار عمده‌اي از وظايف نيروهاي مسلح بر عهده سربازان قرار دارد و اين دوران زماني براي كسب تجربه و توشه براي يك‌عمر زندگي است، بيان كرد: هر چند سربازان براي پايان دوران خدمت خود روزشماري مي‌كنند، ولي بايد اين را بدانند كه اين دوران زيربناي يك عمر زندگي براي آنان خواهد بود. اميدواريم فرماندهان و مسئولان، بستري فراهم آورند كه سربازان از اين دوران بهترين بهره را ببرند.
سردار اشتري در پايان با بيان اينكه اكثر پيشرفت‌هاي پزشكي، علمي، صنعتي و ورزشي كشور ما توسط جوانان انجام مي‌شود، گفت: در دوران دفاع مقدس بيش از 95 درصد رزمندگان در مقاطع سني شما جوانان بودند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار